7.

3.5K 76 8
                                    

Pov jess
Kutzooi ik moet een kamer delen met die eikel. Het dringt ineens ook in ethan door want hij stormt meteen naar benenden geen idee wat die gaat doen maarja. De andere jongens staan boos op en lopen dreigend op kaiden af hij begint te lachen en zegt "moet ik bang zijn voor zo een stelletje losers als jullie." Het liefst sla ik hem nock out maar hij mag niet weten dat ik dat kan want hij mag er niet achter komen dat ik the write ben de kick box kampioen van de wereld. Ik sta moeizaam op ik voel me brand plekken trekken en loop op hem af en zeg dreigend "als je oorlog wilt kan je het krijgen" daarna loop ik de kamer in en de jongens weten niet zo goed wat ze moeten doen "kom" zeg ik en ze komen mee naar binnen. Kaiden zegt:" Wie zegt dat ik hun hier binnen wil boeit me niet zeg ik tis nu ook mijn kamer" ik loop mijn slaapkamer in en de jongens kijken verbaast wat is er vraag ik? Sem zegt "deze kamer heeft allemaal eigen slaapkamers wij hebben gewoon een kamer waar je met zen alle slaapt". Ik hoor een deur dichtgaan. "Oke boys we moeten nu een vraak plan gaan bedenken maar kan een van jullie ethan effe gaan zoeken".

Pov kaiden
Ik loop naar de game hal in de kelder van de school waar me vrienden zitten.Eigenlijk is de kelder van iedereen maar wij hebben hem geclamed sinsdien is het van ons. Wat is het toch fijn om macht te hebben.
"Hey boys" zeg ik en we doen onze handshake. We hebben een nieuwe roommate guys ze draaien zich beide verbaast om naar mij. "Huh je hebt toch meer betaald voor deze kamer zodat er niemand anders er meer bij komt behalve wij"" ja maar meneer vermeer dacht ik doe het toch fuck kaiden". Dus ja en het erge is ook nog tis dat wijf die me vamorgen voor schut zette. Ze kijken me beide even serieus aan en zeggen "je bent wel te ver gegaan vanochtend die meid zit onder de brand plekken door jou." "Gaan jullie nu ook al zo doen zeg ik geiriteerd" "ja want je ging wel te ver zegt bruce die meid gaat sowiso wat terug doen en als ik jou was zou ik gewoon normaal tegen haar doen mischien is ze best aardig en ze is wel lekker voegt kai eraan toe". Dat is wel waar.

Hier een stukje over kaiden en zijn vrienden.

Kaiden en bruce zijn al hun hele leven beste vrienden toen ze hier op school kwamen een paar jaar geleden leerde ze kai kennen kaiden is de echte badboy geworden nadat er wat dingen in zijn leven zijn gebeurd kai doet af en toe wep mee maar blijft wel respect houden en bruce is de grappige van de drie.

Cole sprouse is kaiden
Zayn is kai
Noah is bruce

Omdat ik jarig ben gun ik jullie nog een hoofdstukie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Omdat ik jarig ben gun ik jullie nog een hoofdstukie

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu