26.

2.4K 63 2
                                    

Pov Jess
Ik heb nog lang in de nacht wakker gelegen ik snap het gewoon niet. Als je iemand leuk vind dan doe je zoiets toch niet. Ik geloof ook gewoon niet dat die me leuk zou vinden waarom zou die.
Ik werd wakker om 7 uur in de ochtend wanneer ik in slaapgevallen was geen idee in ieder geval laat de vakantie is afgelopen vandaag is mijn eerste echte schooldag. Ik heb jammer genoeg met de meeste van mijn lessen niemand uit mijn vrienden groepje. En Bruce zit een klas hoger.
Na me aangekleed te hebben loop ik naar de keuken en zeg "hoi" tegen Bruce en Kai. Na mij komt Kaiden binnen die negeert me vol. Oké dus we zitten weer in deze fase

Ik heb nog anderhalf uur tot de les begint maar het is bij mij op de kamer awkward met de boys Kaiden zegt nik. En Bruce en Kai weten ook niet was ze moeten doen. Dus om de ongemakkelijkheid weg te halen ga ik maar naar mijn vrienden. Het lastige is dat omdat mijn broer daar ook bij hoort ik minder snel dit soort shit vertel. Dus ik hou het maar weer voor me.

Na een uurtje geschild met ze te hebben was het tijd voor de les. Ik weet niet waarom maar ik was toch best wel zenuwachtig. Ik had deze les Engels met niemand die ik ken. Ik liep naar het lokaal en ging ergens achterin zitten. Uiteindelijk kwam er Een best wel knappe jongen die vroeg "mag ik naast je zitten" waarop ik tuurlijk had gezegd. We hebben de hele tijd zachtjes zitten praten en hij was heel aardig.

Na mijn eerste schooldag erop te hebben zitten ging ik naar mijn kamer om mijn sportkleren aan te doen. Ik wou gaan kickboksen want dit weekend is mijn eerste wedstrijd in de jongens categorie. Ik moet als eerst tegen de slechtste dus dat word wel easy.  Ik hoopte dat ik Bruce niet zou tegen komen maar nee hoor hij zat al op de bank te wachten. Ik zei "Hey" en wou snel doorlopen naar mijn slaap kamer, maar dat liet die niet gebeuren hij zij "ho ho kom is hier wij moeten even babbelen" ik zuchtte diep en liep naar hem toe en ging naast hem zitten "wat" vroeg ik. Bruce keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan en vroeg "wat is er gebeurd tussen jou en Kaiden ik doet weer hellemaal badboy en door jou deed die dat even niet." Ik begin te vertellen over onze kussen en wat ik dacht te voelen en over het feestje wat die deed en zei.  Bruce zuchtte diep en zij "hij kan soms zo dom zijn."

Beetje saai hoofdstuk dit i know maarja

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu