12.

3K 84 4
                                    

Pov kaiden
Ik loop snel naar mijn kamer en drink een half pak melk leeg der prank was wel goed bedacht maar het was zo pittig ik kan totaal niet tegen pittig ik moet nu ook weer effe wat voor haar verzinnen. Ik vind deze prank oorlog eigenlijk best wel leuk eindelijk iemand die niet bang voor me is. En gewoon dit durft maar ze mag mijn reputatie niet kapot maken daar zorg ik wel voor.

De zomervakantie is al weer bijna voorbij. Ik ga vanmiddag effe naar de sport school in de stad ik doe aan kickboksen. Ik ben de beste van Europa van de jongens en een meisje the writhe is de beste van de meisjes zei gaat dit jaar in de jongens competitie meedoen. Ze is super goed en heeft een lekker lichaam maar ik ga mijn plek niet afstaan aan een meisje maar ze is al 4 jaar op rij wereld kampioen en ik 2 jaar. We moeten eerst weer competities tegen andere en aan het eind van het jaar als we dan beide nog hoog in rang staan moeten we tegen elkaar ik hoop dat dat gaat gebeuren ik wil haar wel lekker dik inmaken.

Pov Jess
Na de prank gamen we samen met Bruce en Kai ik vraag "is er hier in de buurt een sportschool". In de stad zit er een. Oké ik ga naar de sportschool bye guys. Wanneer ik de kamer in kom is kaiden er niet. Ik pak mijn sport kleding en rij en pak de metro er naartoe ik moet echt weer even wat fitter worden want ik zit dit jaar in de mannen competitie als ik boks wedstrijden heb doe ik altijd lenzen in en haar extensions want dan lijk ik niet meer echt op mezelf. Eenmaal in de sportschool ga ik eerst op de loopband en ga daarna naar de zaal met de boks zakken. Ik sla hard tegen een boks zak als ik ineens een bekende stem achter me hoor. Zo Nice ass ik draai me om en kijk kaiden aan hij kijkt me verbaast aan en zegt "Jess wat doe jij nou hier".  Nou ja we zijn in een sportschool wat zou ik hier anders doen dan sporten. Hij lacht en we sporten een tijdje samen hij verteld stoer over dat hij aan kick boksen doet en de nummer een is van de mannen van de wereld en dat the writhe de beste vrouw was. Hij moest is weten dat ik de writhe ben.

 s avonds na het sporten komt Bruce naar me toe en zegt "Jess ik moet iets tegen je vertellen". Océ isgoed zeg ik nieuwsgierig naar wat er gaat komen Bruce begint met "ik ben gay denk ik en ik vind een jongen leuk" enthousiast klap ik in mijn handen zo leuk zeg ik en trek hem in een knuffel "wie is het" vraag ik enthousiast Jason uit jou vrienden groepje ik weet alleen niet of die gay is. Detectif Jess gaat dat voor je uitzoeken Bruce glimlacht ik vraag weten Kai en kaiden het al. Nee zegt hij ik durf het niet zo goed straks accepteren ze het niet ofzo. "Vast wel" zeg ik zo mogen jij toch als persoon en niet om op wat je valt. Zeg het maar als je er klaar voor bent.

Na het gesprek gingen we in de aula eten en daarna ging ik naar me kamer we verveelde ons dus kwam Bruce met het idee om truth or dare te doen we stemde alle 3 in en gingen zitten "truth or dare aan Jess" zei Bruce tegen mij. Ik begin wel rustig truth
Wanneer heb je voor het laatst gezoend?  "3 weken geleden" zeg ik eerlijk. Na zo een tijdje doorgespeelt te hebben ga ik naar bed.

Heel saai hoofdstuk iknow maar er komt leukers aan

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu