33.

2.2K 61 3
                                    

Pov Jess
Ik lig nu al een half uur op mijn bed. Ik durf kaiden gewoon niet onder ogen te komen. Weet je waar ik aan toe ben een paar dagen met de meiden dat is wat ik ga doen. Ik app Beau en Eva of we een sleepover voor een paar nachtjes kunnen doen dan skippen we school vrijdag en dan hebben we het weekend samen. De meiden vinden het goed en beau der moeder is toch een weekje weg en der ouders zijn gescheiden dus het kan bij haar.

Oké denk ik opgelucht nog 1 halve dag kaiden ontlopen en dan morgen ochtend voor iedereen wakker is met de trein. Toen ik de deur hoorde dichtgaan wist ik dat kaiden weg was en pakte snel mijn laptop uit de woonkamer en eten zodat ik de rest van de avond in mijn kamer kon blijven ik had toch geen zin in wat er op het menu stond. We zouden chili con carne eten en als ik iets ranzig vind is het dat wel. Echt dat mensen dat lekker vinden. Ik belde Ethan even om te zeggen dat ik niet in de zaal avond at en dat ik morgen ochtend naar de meiden ga. Hij probeerde me nog om te praten dat ik gewoon naar school ging maar ik zei "nee. En oja Ethan als kaiden of een van zijn vrienden vragen waar ik ben niet zeggen ja." "Euh oké zei Ethan".

Ik heb Ethan niks verteld over wat er naast de prank oorlog nog meer gebeurd tussen mij en Kaiden. Zolang ik zelf niet weet wat er speelt hoeft hij het ook niet te weten dan word die weer de over beschermende broer.

Pov Kaiden
Na nog een half uur in de woonkamer gezeten te hebben besluit ik naar de boys te gaan. Ze vroegen gelijk hoe het ging en ik loog over dat het goed ging ik ha ze niet vertellen over de zoen zolang ik zelf ook niet weet wat ik er van vind.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu