57.

1.6K 45 1
                                    

Pov Jess
Het is de ena laatste dag van de schoolreis. We moeten naar een kunstmarkt met de klassen. Ik zit in het groepje met Kaiden Bruce en Kai. We bekijken allemaal stukken kunst het is allemaal heel kleurrijk ik vind het wel interessant. Jess zullen we na de kunstmarkt nog even naar het strand. Ik knik dat het goed is en luister verder naar de vrouw.
Na de kunstmarkt hebben we vrije tijd Kaiden en ik doen onze zwemspullen aan en lopen naar het strand. We gaan dit keer wat dichter bij de zee liggen zodat we kunnen zwemmen. Na nog even gekletst en gechilt te hebben gaan we zwemmen. Ik rem keihard het water in en Kaiden spurt me achterna. Uiteindelijk kan ik niet keer staan terwijl hij er nog makkelijk kan staan. Kleintje grinnikt hij. En hij zoent me ik zoen terug tot ik achter ons iemand hoor die zijn keel schraapt. Ik draai me om en daar stond Ethan fuck. Hij keek heel verbaast van Mij naar Kaiden en zegt "die had ik niet zien aankomen." Ronnie die naast hem was komen staan schiet in de lach "meen je dat nou iedereen Zag dit aankomen behalve jij." Ethan word ook een beetje rood en ik was al knal rood. " "Sinds wanneer hebben jullie?" vraagt Ethan. "We vonden elkaar al een tijdje leuk maar hij vroeg me 4 dagen geleden. Ethan knikt nog steeds in de war. Dan keert die zich om naar Kaiden. "Als jij haar een keer pijn doet hè." Kaiden grinnikt dat zal niet gebeuren. Oké knikt Ethan Ronnie pakt zijn arm en trekt hem weg van ons. Ik en Kaiden kijken elkaar aan en schieten in de lach. "Nouja in ieder geval weet die het nu wel. " zeg ik nog na grinnikend.

De dag vloog voorbij en voordat ik het wist was het al weer de volgende dag.
deze schoolreis ging zo snel. Echt super jammer dat we terug moeten. We zitten op dit moment in het vliegtuig dat aan het opstijgen is. Kaiden is gelijk al weer op mijn schouder inslaap gevallen. De afgelopen nachten waren ook wel inspannend 😉 als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik zit ondertussen uit het raam te kijken. En na te denken. Over 4 maanden gaan we gewoon al examen doen. Wat gaan we daarna doen zou ik dan nog met Kaiden hebben. Ik hoop het wel zouden we dan al samen gaan wonen of ga ik nog met Ethan. Ja we moeten dan wel het internaat uit. Kaiden mompelt wat en slaapt daarna weer verder op mijn schouder. Ik grinnik zachtjes en ga ook lekker liggen. Niet veel later doezel ik ook weg.

Na het vliegtuig stapt iedereen in de bus tot we bij het internaat zijn. Van zo een reis dag word je altijd zo moe. Na dat we hebben uitgepakt duiken we gelijk ons bed in.

Ze zijn weer terug op het internaat en Ethan weet het. ik weet het echt een heel saai hoofdstukje maar i promise het volgende hoofdstuk word zowiso beter.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu