51.

1.7K 44 10
                                    

Pov Jess
Aaaaahhhhh hij heeft me eindelijk gevraagd. We zijn nu terug van het strand en ik ben even gaan douchen. Ik weet niet waarom we zijn allebei blij volgens mij maar het is wel een soort van ongemakkelijk nog. Ik loop de badkamer uit en heb al mijn pyjama aan. Het is een rood kort broekje en een shirtje.

Kaiden ligt op zij bed met zijn telefoon

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Kaiden ligt op zij bed met zijn telefoon. Hij kijkt op en blijft me indringend aankijken. Het ziet er zo hot uit. Zijn haar een beetje door de war mond een klein stukje open en het bovenste knoopje van zijn blouse los dam. Hij likt zijn lippen en wilt wat zeggen. Uiteindelijk zegt die "fuck it" en staat op duwt me tegen de muur en drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen gelijk mee en begin in zijn haar te woelen. Na een tijdje laten we los om beide even op adem te komen "dam" zeg ik. Kaiden grinnikt. "Kom we gaan een film kijken" zeg ik.

We kijken mission inpossible deel 4 wanneer kaiden tussen door word gebeld door Bruce. Bruce vraagt of hij en Kai mogen langs komen. Hij kijkt me even vragen aan. Ik knik dat het goed is. "Is goed zegt Kaiden tot zo. Nadat die het heeft opgehangen vraag ik "weten ze het al?" Kaiden zegt "nee"

5 minuten later word er op de deur geklopt. Kaiden stond op en liet de jongens binnen "yo" zeggen ze. "Hey"  zeg ik terug. Na nog een tijdje gechilt te hebben zegt Bruce "er is wat anders." Ik grinnik en zeg "wat dan?"
"Jullie zijn liever tegen elkaar hebben jullie nou eindelijk verkering." Ik kijk Kaiden aan en hij slaat een arm om me heen. "Omg zegt Bruce jullie hebben zo leuk vertel me alles."

Sorry heel kort hoofdstukje ik vind het lastig ik weet wat ik wil met dit boek en wat er nog gaat gebeuren maar die tussenhoofdstukjes vind ik lastig hoop dat jullie het nog wel leuk vinden.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu