61.

1.6K 51 6
                                    

Pov Jess.

Het is inmiddels 4 weken later en de examens beginnen volgende week. alles tussen mij en Kaiden is gelukkig weer goed. Ik was echt zo bang dat het niet meer goed zou komen. ik zit op dit moment in de les maar ik kan me echt niet concentreren. Kaiden en ik gaan vanmiddag een appartement bezoeken die we misschien samen willen kopen. want na de examens kunnen we niet meer hier op school wonen. Ik heb er nog best wel een ruzie met Ethan over gehad. hij vind dat ik te snel ga samen wonen met Kaiden. Het gaat ook allemaal wel snel maar het voelt goed en daar gaat het toch om. Ethan is het daar nog niet mee eens maar ik maak mijn eigen beslissingen en ik voel dat het goed gaat komen. Ik moet echt gaan opletten biologie is mijn slechtste vak en volgende week al examens.  We maken nu wel toekomst plannen maar we moeten wel eerst allebei slagen. 

Eindelijk de les is voorbij ik pak zo snel ik kan mijn spullen in mijn tas en haast me het lokaal uit. Ik loop snel door de gangen ik heb echt even geen zin in gesprekken nu. ik wil gewoon naar Kaiden en daarna naar het huis. Ik kom aan bij onze kamer en loop naar binnen. Ik kijk om me heen en zie dan dat Kaiden op de bank ligt te slapen. Ah hij is zo schattig. Ik zet zachtjes mijn tas op de grond en maak snel een foto. Daarna sluip ik naar de bank en begin zachtjes door zijn haar heen te kriebelen. Hij mompelt iets en gaat net iets anders liggen. Ik grinnik en begin hem zachte kusjes in zijn nek te geven. Daar kan hij nooit zo goed tegen. Kaiden opent langzaam een oog. "Hey" fluistert hij hees. "hey" zeg ik terug terwijl ik mijn lippen even kort op die van hem druk. Ik haal mijn hoofd weer van de zijne maar hij denkt daar anders over en drukt nu zijn lippen op die van mij. "Kaiden we hebben hier nu geen tijd voor" zeg ik grinnikend. Kaiden trekt een pruillipje. "I am sorry'' zeg ik terwijl ik een klein kusje op zijn pruillipje druk. kaiden staat op van de bank rekt zich even uit en pakt zijn spullen om naar het huis te gaan kijken. We stappen in Kaiden's auto en het is 10 minuten rijden. mijn been is de hele tijd aan het trillen. Kaiden legt zijn hand er op om het te stoppen. "Waarom ben je zo zenuwachtig hier voor?" vraagt Kaiden. "Dit zou het appartement kunnen zijn waar we de rest van ons leven blijven wonen ik ben gewoon bang dat het tegen valt vergeleken met de foto's." zeg ik. "Dat kan zegt Kaiden maar dan zijn er nog 100 000 anderen appartementen die we kunnen kopen. We kopen pas iets als die perfect is. En ja deze was op de foto's perfect maar als die dat in het echt niet is is dat ook niet erg dan gaan we opzoek naar een ander dus het komt allemaal goed." ik knik en mijn been schud al iets minder erg. 

Een aantal minuten later zijn we aangekomen bij het adres het is midden in de stad en ziet er goed uit. Ik maak mijn riem los en sta op. ik zucht diep ik kan dit kom op Jess. Kaiden slaat zijn arm om mij heen. "Klaar om naar binnen te gaan" vraagt hij. Ik knik en we lopen naar binnen. we moeten met de lift naar de 5de verdieping. ik druk met mijn trillende hand op de knop. Kaiden pakt mijn hand vast en knijpt er zachtjes in. "het komt goed'  fluistert hij nog zachtjes voordat we de lift uit lopen. We bellen aan bij het huis nummer en de makelaar doet de deur open. Het is een vrouw van een jaar of 50 en ze stelt zich voor als Laura. Wij vertellen ook hoe we heten en daarna begint ze met een tour door het huis. Het was echt prachtig en had een mooi uitzicht op de stad. Het was precies zoals op de foto's. ik zie ons al helemaal voor me samen op de bank de woonkamer muur in een kleurtje maar niet te druk. Ik kijk naar Kaiden en denk dat hij hetzelfde van het huis vind als ik. zijn ogen stralen. Na nog even met de makelaar te hebben gepraat over bieden en zo stappen we in de auto terug naar het Internaat. Ik kijk in de auto Kaiden blij aan. hij grinnikt "dit word hem he" zeg ik. Kaiden knikt blij "we gaan vanavond gelijk een bod doen voordat het te laat is." we rijden terug naar het internaat en gaan nog even door de Mac drive om een milkshake te halen. 

We zijn nu net terug in het internaat en we gaan terug naar de kamer. Bruce zit daar op de bank en ik begin enthousiast te vertellen over hoe mooi het huis is en dat we gaan bieden. Kaiden staat achter me mij alleen maar glimlachend aan te kijken. "Kom we gaan bieden start de laptop op" zeg ik enthousiast tegen kaiden en ik ben tussendoor door de woonkamer heen en weer aan het lopen. Die laptop start zo traag op. ik loop weer heen en weer door de woonkamer. Kaiden knuffelt me grinnikend van de achterkant word is rustig het komt allemaal goed. "We gaan gewoon op een huis bieden" zeg ik hyper en ik wil weer verder ratelen maar Kaiden drukt zijn lippen op de mijne voor ik verder kan gaan. Ik ga mee in de kus en die wordt iets wilder. Achter ons word een keel geschraapt. Oja Bruce zat daar nog. "Sorry Brucje" zeg ik op een baby toontje en knijp in zijn wangen. "fuck you" zegt Bruce grijnzend terug. de laptop is opgestart en we bieden. Ik hoop zo dat we het appartement krijgen. 

ze gaan een huisje kopen hopelijk vinden jullie het nog leuk. volgend hoofdstuk komt bij 10 stemmen.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu