55.

1.5K 47 10
                                    

Pov Jess
Kaiden is even het water in om van zijn probleempje in zijn broek af te komen. Ik laat me glimlachend weer op mijn handdoek vallen dat was fijn. Hij is ook zo lief.
Na noch een tijdje op het strand te zijn geweest pakten we onze spullen en gaan we terug naar het hotel we willen allebei nog even douchen voor het avond eten. We kwamen aan in onze kamer en hangen onze handdoeken buiten op het balkon. "Ga jij maar eerst douchen" zegt kaiden tegen mij.

Nadat ik gedoucht heb laat ik kaiden de badkamer in en loop ik met mijn badjas aan de badkamer uit. Kaiden gaat nu toch douchen dus dan kan ik in de kamer wel omkleden. Net op het moment dat ik mijn badjas uit heb en in mijn bh en onderbroek sta komt kaiden uit de badkamer en zegt "ik ben wat" voordat die zijn zin wil afmaken ziet die mij. Zijn mond valt lichtjes open. Ik word knal rood en probeer me een beetje te verbergen. "Niet doen zegt Kaiden je bent prachtig." Ik word nog roder. Hij loopt rustig naar mij toe en drukt ze lippen even kort op de mijne. Hij wilt zich omdraaien maar nu druk ik die van mij op die van hem. Allebei onze ademhaling word gejaagder. Ondertussen duwt kaiden me tegen de muur aan. Hij gaat met zen hoofd naar beneden en begint in mijn nek kleine kusjes naar beneden te zetten. Ik kreun zachtjes. Kaiden grinnikt en begint zachtjes op een plek te zuigen hij likt en bijt er ook zachtjes in. Dan draait die zich ineens om en loopt naar de badkamer voor de deur kijkt die me nog aan en geeft een knipoog en gaat daarna de badkamer in. Mij verbaast en buiten adem achterlatend .

Na dat ik een beetje op adem ben gekomen kleed ik me aan. Ik kijk in de spiegel en zie ineens net boven de rand van mijn T-shirt een paars rode vlek zitten. Kaiden zucht ik waarom moet het nou zo zichtbaar. Ik pak mijn make up en probeer het weg te werken. Precies op dat moment komt kaiden de badkamer uit. Ik kijk hem via de spiegel aan zijn haar zit nog warrig van de douche. Het ziet er best sexy uit. "Ben je nou gewoon mijn meesterwerk aan het wegwerken." Zegt Kaiden "ja" zeg ik "ik wil niet dat mijn broer en iedereen dit gaan zien." 
"Dat snap ik wel zegt Kaiden maar ik vind het je wel mooi staan." Ik begin weer te blozen Jeez. "Dat is dan pech voor jou zeg ik nog terwijl ik verder ga met de make-up.

We lopen samen naar het restaurant van het hotel. Het is weer lopend buffet ik pak een stukje lasagne en een klein beetje patat gekke combi maar ik had in allebei zin. Na het eten lopen we weer naar boven.

Kaiden loopt voor me en opent de deur. Ik wil de deur net achter me sluiten maar ik word hard tegen de muur aan geduwd ik laat een geschrokken kreetje klinken maar kaiden crasht zijn lippen op de mijne.

Jongens ik heb gewoon 50k hoe dan love jullie

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu