64.

1.4K 51 2
                                    

Pov Jess

Vandaag is de dag. We worden vandaag gebeld of we geslaagd zijn of niet. Ik ben zo zenuwachtig ik heb echt super slecht geslapen we sliepen vannacht in ons huis want we hadden nog tot gister avond laat geklust in het huis. Bijna alles is nu af het enigste waar we nog mee bezig zijn is de decoratie maar dat is ook al bijna klaar. Ik stap uit bed Kaiden ligt nog te slapen. Ik ga maar eens douchen. Ik pak zachtjes mijn kleding en loop naar de douch. we worden pas vanmiddag gebeld maar ik kan echt niet wachten. Ik ben gewoon bang dat we straks toch niet geslaagd zijn en we dit hele huis voor niks hebben gekocht. Ik open zachtjes de badkamer deur en zet alvast de kraan aan zodat die alvast warm word. Ik leg mijn kleding over de verwarming en stap de douche in. Ik sta ongeveer 5 minuten onder de douche als ik ineens een stem in de badkamer hoor. Ik slaak een geschrokken gilletje. Kaiden schiet in de lach. "Ga je nou gewoon douchen zonder mij." zegt die nep verdrietig. "Kaiden" roep ik terwijl ik mijn lichaam een beetje probeer te bedekken. " Gister had je er geen problemen mee om naakt te zijn" zegt hij grijnzend. "Kaiden" roep ik lachend. "Maar je bent perfect babe wees niet zo onzeker alles aan je is perfect." Ik word weer rood. "Mag ik er bij?" vraagt Kaiden. "Dan gaan we samen water besparen." Ik schiet in de lach "kom er maar bij. " Kaiden kleed zich snel uit en komt er bij.

Na het douchen ben ik eitjes aan het bakken voor het ontbijt van mij en Kaiden. Na een aantal minuutjes staat Kaiden achter me "Hier kan ik wel aan wenen hoor" zegt Kaiden. "Wakker worden naast het mooiste meisje van de wereld met haar kunnen zoenen zonder dat iemand tussen komt. En ook nog eens een lekker ontbijtje." Ik grinnik "slijmbal" zeg ik. We ontbijten onze eitjes en maken ons klaar om naar het internaat te gaan we wouden samen zijn met onze vrienden als we gebeld gaan worden. We gaan naar de game hall daar hadden we met mijn vrienden en Kaiden zijn vrienden afgesproken. Ze gaan de laatste tijd steeds beter met elkaar om. Dat is best fijn want in het begin durfde mijn vrienden niet eens iets tegen ze te zeggen. Nu doet iedereen gewoon gezellig tegen elkaar.

na nog een uurtje te hebben gegamed met zen allen en Kaiden en Bruce keihard te hebben ingemaakt gaat de tijd in. Binnen nu en anderhalf uur worden we gebeld. mijn zenuwachtigheid komt weer op. Kaiden ziet dat ik weer sta te trillen op mijn benen. Hij gaat zitten in een van de zitzakken en trekt me bij hem. "Het komt goed" fluistert hij in mijn oor. "Dat weet je niet zeker. zeg ik wat als een van ons 2 niet is geslaagd wat doen we dan met het huis." Kaiden trekt me dichter tegen hem aan. "als een van ons niet slaagt houden we alsnog het huis alleen moet die gene dan wat vaker heen en weer." zegt Kaiden voordat hij een kus op mijn hoofd drukt. Ik wil nog wat zeggen maar er gaat een telefoon af. we schrikken allemaal op. Het is de telefoon van Ronnie hij kijkt met een bang gezicht naar zijn telefoon maar neemt hem toch op. Het blijft een tijdje stil en we kijken Ronnie allemaal afwachtend aan. Na een tijdje hangt hij op. "ennn?" vraag ik in spaning. "ik ben geslaagd" schreeuwt Ronnie. we staan allemaal op om hem blij te omhelzen. Het duurt weer een paar minuten tot de volgende word gebeld. Bruce word nu gebeld. die is ook geslaagd.

inmiddels is bijna iedereen gebeld behalve Kaiden en ik. Ik kan mijn trilbeen niet meer inhouden. Kaiden zit naast me aan zijn vingers te punniken dat doet hij altijd als hij nerveus is. Maar dat gebeurt niet vaak. Hij drukt zijn neus in mijn haar. de rest is wel blij voor zichzelf maar probeert het nog niet te showen want ze merken ook wel dat het erg lang duurt bij ons. Als we binnen nu en een kwartier niet zijn gebeld dan zijn we sowieso gezakt. Ik kan dit echt niet aan en wil het al op gaan geven. "Ik ben sowieso gezakt" zeg ik tegen Kaiden. "Nog niet de hoop opgeven we kunnen nog gebeld worden." Ik knik ook al weet ik dat die kans heel klein is. na nog 10 minuten in de stres te hebben gezeten word Kaiden gebeld. Hij neemt met een trillende hand op. "Ja" zegt hij met een schorre stem bang wat er hem te wachten staat. zijn gezicht ligt op "echt" vraagt hij nog voor de zekerheid. "Dank u wel" zegt hij nog blij. Ik ben blij dat in ieder geval Kaiden geslaagd is. Ik geef hem een knuffel en zeg dat ik trots op hem ben. Hij zegt "Jess het is nog niet klaar deze docent zei ook dat alles uitliep" Ik knik maar ik weet bijna zeker dat ik toch gezakt ben. hopelijk heb ik dan nog een herexamen dan hoef ik niet het hele jaar over te doen. De laatste 5 minuten zijn ingegaan. Iedereen zit stil op de banken en zitzakken te wachten totdat ik gebeld word. Ik sta op "Jongen het is klaar we moeten vieren dat jullie geslaagd zijn." Kaiden kijkt me aan en zegt "Jess wacht nou nog heel even." Ik kijk hem hoofdschuddend aan "nee ik ben gezakt en dat weet je net zo goed als ik." Hij zucht en ik sta op "kom we gaan het vieren bij een bar" zeg ik. Ethan loopt naar me toe. "Jess nu ga je heel goed luisteren we wachten met het vieren tot jij gebeld of je nou geslaagd of gezakt ben." Ik zucht en ga weer bij Kaiden op de zitzak zitten. hij trekt me weer in zijn armen.

Na een paar minuten zo gezeten te hebben gaat mijn ringtoon af. Ik pak de telefoon en zeg "hallo met Jess" ik hoor mijn mentor aan de andere kant van de lijn. "Hey Jess sorry dat ik pas zo laat bel alles liep uit." ik zucht "ik ben gezakt he?" vraag ik. "Nee Jess je bent geslaagd." Wat vraag ik verbaast. "Je bent geslaagd Jess." Ik zeg nog bedankt en we hangen op. ik staar iedereen aan. "Ik ben geslaagd" zeg ik verbaast. Iedereen juicht en komt me een knuffel geven. wanneer ik weer vrij ben trekt Kaiden me tegen zich aan en drukt zijn lippen even kort op de mijne. "nu kunnen we gaan feesten zegt Ethan."

Zoals beloofd ik had 12 stemmen en yeeeeey ze zijn geslaagd.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu