42.

2K 47 7
                                    

Pov Jess
Ik word wakker van het gevoel van een nat iets op mijn hoofd. Ik wil een beetje omhoog komen maar zak kreunend weer terug van de helse pijn die ik in mijn lichaam voel. "Doe nou maar rustig" hoor ik een stem zeggen. Ik schrok en deed een oog open. Maar die deed ik snel weer dicht want er scheen een zaklamp vol in me oog. De jongen had het door en deed snel de zaklamp uit. "Sorry zei die ik moest even je wonden goed zien als ik ze schoonmaakte." Zijn stem klonk niet zo oud als alle andere bewakers hier. Ik deed een oog open en nadat het gewend was aan het licht zag ik dat het de zoon van de baas was. Waarom help je me probeer ik te zeggen maar mijn keel is zo droog dat er niet heel veel geluid uitkomt. "O wacht" zegt die en hij geeft me een beetje water met een rietje. Ik vraag het nog een keer en nu komt er wel een beetje geluid uit mijn keel. "Waarom help je me?" Hij zegt " ik wil niet zo zijn als mijn vader ik ben hier nu ook stiekem ik wachtte tot de bewaker op de gang in slaap was gevallen om je te helpen." "Waarom ga je hier dan niet gewoon weg?" Vraag ik. "Ik zit hier ook een soort vast als ik weg loop word ik neer geschoten dat deden ze bij mijn broer ook. Die is nu dood"

Ik schrok en vroeg "schoot je vader zijn eigen zoon neer?" "Ja" zegt die. "Hier hij geeft me een paracetamol en zegt eigenlijk zou ik je wonden moeten hechten maar dat valt teveel op. Dan weten ze sowieso dat er iemand is geweest." "Ik ga nu wat op je hoofd doen wat heel erg kan prikken." Hij drukte het watje met sterk ruikend spul tegen mijn wond ik klemde mijn kaken op elkaar wat prikte dat zeg het voelde alsof er allemaal messen in mijn hoofd werden gestoken. Waar heb je nog meer allemaal pijn maar de steken in mijn wond waren te veel met de hoofdpijn en de pijn in de rest van me lichaam erbij. Ik ken dit gevoel een piep in je oren heel duizelig en misselijk worden ik ga zo weer flauwvallen. De jongen zei nog wat maar ik verstond het niet. En toen viel ik weg.

Na een tijdje werd ik weer wakker van nat gedep op mijn hoofd en in mijn nek. Ik deed mijn ogen weer open. De pijn in mijn hoofd is al minder de paracetamol doet goed zijn werk. "Gaat het" vraagt de jongen. "Ja het gaat al wat beter hoelang was ik nock-out." "Een kwartiertje zegt die"
"Hij vraag waar heb je nog meer pijn en ik zou graag de wond op je knie schoonmaken maar dan moet je panty wel uit." Ik kijk naar me knie en daar zit een grootte schaafwond met opgedroogd bloed en heel me panty zit in mijn knie vast. "We moeten het er af weken met water" dat begint die te doen. "hoe heet je eigenlijk" vraag ik "Jens" antwoord hij. Nou Jens ik ben Jess aangenaam kennis te maken.

Voor de mensen die het willen weten zo ziet Jens eruit.

Voor de mensen die het willen weten zo ziet Jens eruit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu