24.

2.8K 79 13
                                    

Pov Jess 
We zijn nu op het feestje van Bruce zijn ouders huis na de situatie met kaiden heb ik bijna niks meer tegen hem gezegd behalve de nodige dingen. Hij heeft wel vaak een gesprek proberen te starten maar dan kapte ik hem af en ging ik wat anders doen.

Ik ben hier nu op het feestje lekker aan het dansen en aan het praten met een jongen die ik net heb leren kennen hij heet bas mijn vrienden zijn op dit moment overal en nergens hier binnen. Ik heb al een paar keer ogen in mijn rug voelen branden van kaiden maar negeer hem. Na een tijdje ga ik naar de wc en wanneer ik terug kom kan ik bas en kaiden allebei nergens meer vinden. Ik vertrouw dit niet en ga buiten kijken en ja hoor om het hoekje heeft kaiden bas met zijn rug tegen de muur geduwd. "Wtf" roep ik en ren er naar toe. En probeer kaiden van bas af te trekken. Kaiden blijft bas maar slaan. Ik roep hulp en we halen uiteindelijk met 3 mensen kaiden van bas af.

"Wtf gast waarom deed je dat" schreeuw ik naar kaiden en sla hem tegen ze schouder daarna loop ik weg. Kaiden zegt nog Jess maar ik steek mijn middelvinger op en loop naar bas toe "gaat het vraag ik aan bas". "Kan beter" zegt die kreunend van de pijn. "Ik ga effe bij Bruce een EHBO doos halen" blijf hier zeg ik hij grinnikt zachtjes en zegt ja. Nadat ik de wonden van bas had verzorgt. Nam ik hem achter op zodat die niet maar huis hoefde te lopen. "Waarom sloeg die je eigenlijk in elkaar". "Volgens mij was doe jaloers" zegt bas lachend "maar wat hij niet weet is dat ik gay ben". Ik grinnik "waarom zou die jaloers zijn hij vind mij toch niet leuk".
"Ik denk het wel hoor" zegt bas we zijn er ik geef hem een knuffel en ga zelf op de fiets terug naar het internaat.

Ik val bijna in slaap als ik de deur open hoor gaan ik heb geen zin om te kijken dus hou mijn ogen dicht en doe alsof ik slaap ik hoor een stem tegen me praten.

"Het spijt me zo zegt kaiden ik weet niet waarom ik dat deed. Ik werd gewoon jaloers oké. De jongens hadden gelijk ik ben als een blok voor je gevallen". Hij zucht en staat op. Net voordat hij weg wilt lopen pak ik zijn hand vast. Hij schrikt "was je al die tijd al wakker". Ja Zeg ik

Voor de mensen die dit hoofdstuk al hadden gelezen ik heb een stukje weggehaald zodat het verhaal wat anders loopt

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu