53.

1.6K 49 1
                                    

Pov Jess
We zitten nu in de bus naar dat museum niemand lijkt er zin in te hebben. Ben je op zo een mooie plek als hier waar je alles kan en wilt doen en waar voor kiest school een fucking museum. Ik stoot Kaiden aan "zullen we hierna naar het strand?" Vraag ik Kaiden knikt en begint ineens te grijnzen. "Wat?" Vraag ik. "Ik wil jou zo wel in bikini zien hoor. " ik grinnik en sla hem op zijn been. Na nog een kwartiertje gereden te hebben zijn we er. Het ziet er van buiten al saai uit. "Ughh ik heb er nu al geen zin in"

Na ander half uur zijn we klaar in het museum schilderijen interesseren me gewoon niet . De bus rijd ons terug naar het hotel. Ik tik Kaiden aan "vragen we de boys ook mee naar het strand?" Kaiden schut zijn hoofd "nee ik wil gewoon lekker samen zijn." Ik voel mijn wangen weer rood worden. Ik bloosde nooit maar bij hem constant. De bus stopt met rijden en iedereen stapt uit "kom we gaan ons omkleden en dan snel naar het strand. Voordat we bekenden tegenkomen en vragen of ze mee mogen." Zegt Kaiden is goed we gaan snel naar boven en buiten adem komen we daar aan. Ik pak uit de kast mijn rode bikini en een strand jurkje. Kaiden liet mij in de badkamer en kleedt zichzelf Om in de slaapkamer. Wanneer ik klaar ben kom ik uit de badkamer we pakken snel onze handdoek en zonnebrand en gaan weer naar beneden. Wanneer we bijna naar buiten lopen zegt Kaiden "ga alvast naar buiten ik kom zo".  Ik trek een wenkbrauw op. Gek maar ja na ongeveer 2 minuten komt Kaiden weer naar buiten met een grote tas. "Wat heb je bij je vraag ik?" "Daar kom je vanzelf wel achter zegt hij geheimzinnig. Hij pakt me hand en we lopen samen naar het strand.

"Kom we gaan in de duinen zitten daar zitten we iets meer afgeschermd van de rest." Zegt Kaiden "is goed" antwoord ik. Buiten adem van het duinen klimmen komen we aan op een plekje die wel mooi is om te liggen. We leggen onze badlakens naast elkaar neer en doen onze kleding uit zodat we allen nog in bikini en zwembroek staan. Zijn ogen scannen mijn lichaam even snel maar hij kijkt me al gauw in de ogen aan. Maar dam die sixpack. We gaan op onze handdoeken zitten. "Wat zit er nou in die tas" vraag ik nieuwsgierig hij doet hem open en haalt er een voor een allemaal lekker eten uit. "Onze picknick." Ik glimlach Kaiden begint al het eten voor ons uit te stallen. Is steel ondertussen alvast een aardbei. "We gaan elkaar om de beurt random rare vragen stellen om elkaar nog beter te leren kennen oké?" "Is goed" zeg ik met mijn mond half vol.

Nieuw hoofdstukie

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu