32.

2.2K 64 1
                                    

Pov Jess
Ineens voel ik Kaiden's zachte warme lippen op de mijne. Het lijkt wel of de wereld even stil staat is dit hoe het voelt om verliefd te zijn ben ik verliefd op kaiden. Na een tijdje dringt het ineens goed door omg Jess waar ben je mee bezig ik haal mezelf los kijk hem nog even verbaast aan en loop snel naar mijn kamer.

Pov kaiden
Na het eten heb ik tegen de jongens gezegd dat zij even weg moesten ik wou even alleen praten met Jess. De jongens hadden nog gezegd je inhouden Kaiden als je der wat aan doet doen wij jou wat aan. Jaja zeg ik en loop snel naar de kamer ik wil der eerder zijn als Jess. Ik sta in het hoekje van de kamer zodat ze me niet ziet. Zodra ik de sleutel hoor en de deur open gaat duw ik Jess tegen de muur en duw ik zelf de deur dicht. Jess had een  gilletje geslagen van schrik. En zegt daarna grijnzend "je liet me schrikken Kaiden". Ik kom dreigend met mijn hoofd dichter bij.
Ik wil wat zeggen maar het enigste waar ik nog naar kan kijken zijn haar lippen. Die mooie zachte lippen. O wat wil ik der graag kussen nu. Onze hoofden komen steeds dichter bij elkaar en ineens kussen we het lijkt wel alsof de wereld om me heen even stil staat. Na een paar seconden komt bij ons beide het besef wat we aan het doen zijn. Ze kijkt me nog even aan en loopt dan naar der kamer. Ik weet zelf niet meer wat ik hier mee  wil.
Waarom kuste we zelfs ik was boos op der maar dat lijkt nu ineens ook weg. Ik snap mezelf gewoon ook niet meer het ene moment ben ik zo boos op der en het andere moment niet.

Thanks voor de nieuwe cover theoneandonlywriter9

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu