38.

2.1K 59 3
                                    

Pov Ethan
Kaiden wilt mee? Raar ik had niet gedacht dat die wou helpen hij en Jess hebben altijd ruzie. Maar ja iedere hulp die ik kan krijgen is fijn. Kaiden vraagt aan me "moet ik Kai en Bruce ook inlichten?" Ik denk na en zeg uiteindelijk "Ja zeg het ze maar". Het was weer een tijdje stil en na een paar minuten zei ik. "Misschien een beetje onbeschoft om te vragen maar jij hebt toch een aantal vrienden die uhm bij de maffia zitten. Zou je die als het nodig is om hulp kunnen vragen?" "Ik ga al een paar jaar niet echt meer met die gasten om zegt kaiden maar ik kan het proberen." "Maar laten we eerst maar is uitgaan zoeken door haar telefoon te hacken waar ze zit." Ineens dringt tot me binnen wat die net zei "dat is eigenlijk een heel goed idee ik had daar nog hellemaal niet aan gedacht. Ik heb nog een oude school vriend die dicht bij Eva woont die goed kan hacken. Ik ga hem gelijk appen." 

Na nog een uur in de trein gezeten te hebben zijn we er eindelijk. We pakken allebei een ov fiets en beginnen te fietsen naar Eva.

Pov Jess
Het is nou al een paar uur later.
Mijn maag knort en het bord eten wat die man kwam brengen die ik in zijn rug trapte staat er nog steeds. Het nadeel is dat mijn handen vast zitten dus ik het eten niet kan pakken. Ik denk dat Eva en Beau nu wel doorhebben dat ik weg ben. Ik vermoed dat het al bijna avond is maar ik gok maar wat. Als de meiden het door kregen zouden ze het sowieso gelijk aan Ethan vertellen. En die zou er alles aan doen om mij vrij te krijgen. Al zou het zijn eigen leven kosten.
Zou Kaiden zich zorgen maken? Waarom maak ik me daar druk om.
Ik heb zo een vermoeden dat er zo iemand binnen komt.

Nou dat vermoeden had ik fout tis nu al een lange tijd later en er is nog steeds niemand gekomen en ik moet super nodig plassen. Dan maar roepen. "Hey is daar iemand ik moet naar de wc." Geen geluid terug." Hey het is niet netjes om een dame in der broek te laten plassen" weer geen geluid terug. "Als ik nu in mijn broek plas word deze hele kamer vies en wie moet dat uiteindelijk opruimen jullie.

Uiteindelijk hoorde ik gerommel aan het slot in de deur. Er kwam een man de kamer binnen van een jaar of 40 denk ik met een chagrijnig hoofd. Hij zegt tegen me "als je probeert weg te komen maak ik je dood". "Jaja zeg ik zuchtend laat me nou maar naar de wc gaan." Hij maakte me los van de stoel maar hield me handen wel strak aan elkaar geknoopt. Hij maakte mijn benen los zodat ik kon lopen. Hij hield me arm stevig vast en duwde me door de gang ik werd aangestaard door allemaal mannen. "Staren is niet netjes" zeg ik en ik krijg een stomp in mijn maag van de man die me mee neemt. Ik hoor een aantal mannen lachen maar ik doe alsof de stomp in me maag me niks doet.

Uiteindelijk bij de wc zegt de man "nou ga plassen." Ik kijk hem ongeloofwaardig aan en zeg "hoe kan ik nou plassen met me armen aan elkaar" hij maakt een hand los en de andere vast aan hem zodat wanneer ik zou rennen ik niks kan omdat hij aan me vast zit. Hij blijft me aanstaren. "Omdraaien viezerik zeg ik" nadat ik heb geplast brengt die me weer naar mijn kamer.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu