20.

2.8K 80 0
                                    

Pov kaiden
Ik ben in de club met de boys. We doen een paar shotjes. Na een tijdje dansen zegt Kai "hey zijn die gene daar aan de bar niet Ronny enzo dan zal Jess daar ook wel zijn" een tijdje later heeft Kai al een meisje ik kan mijn ogen alleen niet van Jess afhouden. Ze is zo hot in deze kleren en ookal doet ze er nieteens haar best voor ze maakt me gek. Na een tijdje heeft ze door dat ik naar haar sta te staren en draait ze zich om en zwaait even. Daarna gaat ze weer verder met dansen. Na een tijdje hou ik het niet meer en loop naar haar toe "weet je dat je er heel lekker uit ziet" fluister ik in haar oor. Ik geef haar zacht kusjes in de nek. En draai rondjes met mijn duimen op haar lichaam. Na een tijdje heb ik haar sweet spot gevonden en zet daar een zuigzoen ik zeg "kom" en we lopen naar het internaat. Wanneer we er zijn druk ik mijn lippen op die van haar en ga dan weer naar haar nek ze trekt zachtjes aan me haar en laat me zachtjes kreunen. Ik druk haar op bed en ga verder met kusjes.

Na een tijdje duwt Jess me weg en zit ze op het bed en fluistert "dit kan niet" ze staat snel op en loopt naar haar eigen kamer mij cunfused en met een boner achtergelaten.

Ik nam even een koude douch en daarna ging ik slapen.

Pov Jess
Weer ging ik zo ver met hem door waar ben ik mee bezig. Waarom doe ik dit en waarom kan die dit zo goed. Kaiden je maakt me gek. Mijn hart bonst als een gek. Ik sta op trek mijn hardloop kleren aan en wil gaan hardlopen. Onderweg van het internaat naar buiten kom ik Ronny tegen die net terug komt van de club. "Waar ga je naartoe" vraagt die. "Hardlopen" antwoord ik. "Niks daarvan zegt die het is midden in de nacht en jij wilt als meisje alleen gaan hardlopen straks word je verkracht ofzo."

"Wat is er eigenlijk" ik kijk hem verbaast aan hoe weet hij dat er wat mis is. Hij snapt mijn blik en zegt "nou je gaat vaak niet om 3 uur hard lopen. En je broer zei dat je ging sporten als iets je dwars zat. Dus das nu duidelijk." Ik knik "je hebt gelijk" zeg ik. Inmiddels zitten we met zijn 2en op het stoeprandje en ik vertel over kaiden dat alles wat hij doet mijn hoofd ophol doet slaan. Tot nu toe heeft Ronny alleen nog maar geluisterd en dan zegt die "je bent verliefd op hem he". "Neejoh" denk ik Ronny zucht en zegt "zet alles op een rijtje. Het is wel duidelijk en de lijn tussen haat en liefde is dun. Ik slik misschien moet ik gewoon toegeven dat het zo is. Maarja kaiden vind mij sowieso niet leuk. "Kom je bij ons logeren" vraagt Ronny "ja hoor gezellig" zeg ik. Ik loop naar mijn kamer en hoor kaiden zachtjes snurken. Ik pak zachtjes me spullen en loop naar de kamer van de boys.
We praten nog een tijdje gezellig en gaan uiteindelijk slapen.

Tam tam tam weer een hoofdstukie mensies

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu