30.

2.2K 69 2
                                    

Pov Kaiden
Ze haalt me reputatie naar beneden een meisje won bijna van me met kick boksen. Maar jemig wat is ze goed. Na de gym ging het als een lopend vuurtje door de school dat Jess kan kickboksen. En dat we gelijk spel hadden gespeeld. In de pauze komen Kai en Bruce met een grijns op me af. "Wat hoor ik nou" zegt Kai met een grijns. "Is de grote kickbokser Kaiden bijna ingemaakt door een meisje". "Ik snap het niet" zeg ik tegen ze "ik heb nog nooit een meisje zo goed gezien behalve de writhe. Zou ze dat zijn. Nee dat kan niet"

De rest van de dag ging ik gewoon naar school.

Pov Jess
Na de gym komen mijn vrienden al snel naar me toe. Hellemaal enthousiast omdat ik gelijk heb gespeeld met Kaiden. "dat is nog nooit iemand gelukt" zegt Ronnie. "We wisten hellemaal niet dat je kon kickboksen" zegt Jason "ja zeg ik sinds ik klein ben zit ik er op." Ik hou nog even stil dat ik ook writhe ben. Ik vertel tegen de jongens dat Kaiden me nu vol negeert. En ik het wel weer tijd vind voor een leuke prank, en dat ik nog roze uitspoelbaren haar verf had. De jongens vinden het een leuk idee.

Eenmaal terug in de kamer is er niemand. Ze zullen vast wel in de game kamer zijn. Ik loop naar de badkamer en pak Kaiden zijn shampoo fles doe er een klein beetje roze bij en roer. Ik kan er niet te veel in doen want dan word het goedje te opvallend roze en weet Kaiden dat ik er wat mee gedaan heb. Daarna ruim ik alle rommel weer op en ga Netflix kijken.

Ongeveer een uur later komt Kaiden hij heeft zijn sportkleren aan hij kijkt mij even boos aan en loopt naar de badkamer. Ik denk dat die zich een beetje vernederd voelt omdat ik gelijk tegen hem heb gespeeld. Terwijl Kaiden aan het douche is komen ook de andere jongens binnen. "Hey "zeg ik  en ze zeggen het vrolijk terug. We hebben op de bank even een gesprek over kickbox want de jongens vroegen hoe ik het kon. Toen er ineens een harde schreeuw uit de badkamer kwam. "Jess" riep Kaiden heel kwaad de jongens keken me snel aan "wat heb je gedaan vragen ze in koor". Voordat ik antwoord kan geven stormt er een woedende Kaiden de badkamer uit met knal roze haar. Ik schoot keihard in de lach en Bruce en Kai lachen hem ook uit. "Jij gaat er zo aan" zegt die kwaad.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu