70.

1.1K 39 12
                                    

(het is 2 maanden verder)

Pov Jess

Vandaag is de grootte dag vandaag ga ik trouwen. Eva en Beau zijn mijn bruidsmeisjes en Ethan brengt me naar Kaiden wat meestal de vaders doen. Kaiden is nu bij Bruce en Kai zodat we elkaar niet zien voor de bruiloft. Ik ben best wel zenuwachtig. ik kijk opzij daar liggen Eva en Beau nog te slapen. Ik kijk naar de wekker het is pas 6 uur over een uur hoef ik pas mijn bed uit. Ik draai me weer om en sluit mijn ogen weer. Ik zucht wie houd ik voor de gek ik kan toch niet meer slapen. Ik pak mijn telefoon en ga nog even op Instagram. Na noch een tijdje zo gelegen te hebben gaat de wekker af. Het is eindelijk 7 uur. Ik zet de wekker uit maar de meiden draaien zich weer om om verder te slapen. "Hey" zeg ik terwijl ik 2 kussens pak en die naar hun hoofden gooi. "wat" mompelt Beau. "ik ga trouwen kom jullie nest uit." Eva kijkt me ineens klaar wakker aan. "Oja we moeten nog zo veel doen kom uit bed Beau ." zegt Eva enthousiast.

Na een tijdje zijn Beau en Eva uit bed. we worden om 10 uur opgehaald met een speciale auto. Dus daarvoor moet nog een hoop gebeuren. Terwijl ik ga douchen maken de meiden alvast ontbijt. tijdens het ontbijt praten we over van alles en nog wat. Na het ontbijt krult Eva mijn haar en steekt het mooi op en doet Beau mijn make up. Ik help ze met hun haar en make up. Ze helpen me met mijn witte jurk aan doen.

Na noch een tijdje ons te hebben klaargemaakt word er getoeterd. De trouw auto is er. We gaan er in zitten en rijden naar het bos. We vieren onze bruiloft in het bos. Ik ben best wel zenuwachtig wat als Kaiden me toch niet wilt.

ik voel de auto stoppen . Ethan loopt naar de auto toe en helpt me er uit. dat is allemaal nog niet zo makkelijk met die jurk. Hij kijkt me trots aan. "Mijn kleine zusje gaat gewoon trouwen." zegt hij voordat die zijn armen om mij heen slaat. Dan kijkt die om naar mijn vriendinnen. hij zegt dat ze er heel mooi uit zien maar kan zijn ogen niet van Eva af houden. Eva word hellemaal rood. ik sein naar Beau en we laten ze alleen. We staan nog even te kletsen en lopen terug naar de plek waar Ethan en Eva zijn. Ik hou Beau tegen als ik ze zie ze zijn aan het kussen. We kijken elkaar blij aan en laten ze noch even alleen.

het is tijd alle gasten zijn er. Ethan loopt naar me toe. "Ben je er klaar voor sissie" Ik knik en de muziek begint te spelen. Ethan pakt mijn hand en we lopen naar binnen. ik zie Kaiden in zijn pak damm he is hot.

Kaiden kan zijn ogen niet van mij afhouden en ik word rood. Ethan knijpt in mijn hand en laat me dan los en gaat zitten. De ceremonie begint. Na een tijdje geluisterd te hebben is het tijd voor de geloftes.

"Jess toen wij elkaar ontmoette was je mijn rivaal je kon mijn populariteit naar beneden halen. Die populariteit betekende toen nog alles voor mij. Wat heb jij dat doen veranderen zeg. We hadden eerst een soort prank oorlog je hebt gewoon mijn fucking haar roze geverfd . Maar rond die tijd had ik al een soort zwak voor je ik kon niet iets heel ergs terug doen want ik gaf toch een soort om je. Een paar maanden daarna hadden we onze eerste kus we hadden toen al de prank oorlog gestopt om als een soort vrienden door te gaan. Die kus had bij mij wat los gemaakt maar ik wou nog niet geloven wat wat ja Kaiden de badboy word nooit verliefd. Ik drukte dat gevoel op zei en we hebben er een paar maanden niks mee gedaan. Tot dat jij plotseling ontvoerd werd toen je eenmaal weg was voelde ik de leegte en wist ik dat ik me best voor je moest gaan doen. Alleen wist ik toen niet hoe en of jij mij leuk vind uiteindelijk heb ik nog gewacht tot Ibiza en heb je daar mee op date genomen en gevraagd tot vriendin. En hier staan we nu 1,5 jaar later ik de gelukkigste man op de wereld met de mooiste vrouw naast me en we gaan gewoon trouwen. Ik hou zo veel van je en wil de rest van mij leven met je doorbrengen." Omg zeg ik en pink Een traantje weg zo lief.

"Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw u mag de bruid kussen" nog voordat de man zijn zin had afgezegd crashte Kaiden zijn lippen op de mijnen. Wat hou ik toch van hem.

ieeeeeee they are maried 

ik merk dat de reads op mijn hoofdstukken minder worden vinden jullie het te lang duren of plaats ik te vaak? 

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu