25

2.2K 65 0
                                    

Pov Jess
"Ja ik was al de hele tijd wakker" reageer ik op kaiden's vraag. En ik begin een beetje boos te worden. "Wat je zegt klopt voor geen meter als je voor me gevallen was had je eerst niet na onze zoen en het nachtje samen afleiding gezocht bij die slet. En dan nu weer hellemaal doen van ik vind Jess leuk. Je gebruikt me gewoon voor je behoeftes en laat me weer vallen ik hoef geen jongens zoals jij waarbij je een relatie krijgt en al weet dat ze vreemdgaan." "Maar Jess " probeert Kaiden nog maar ik laat hem niet uitpraten en draai met mijn rug naar hem toe.

Pov Kaiden
Ik loop teleurgesteld weg bij Jess ze gelooft me niet ik vertel nooit een meisje dat ik der leuk vind. Doe ik het is gaat het zo. Een stemmetje achter in me hoofd zegt tis allemaal je eigen schuld. En ik weet dat het zo is. Vanaf nu ga ik gewoon weer doen waar ik goed in ben . Meiden versieren naar bed met ze gaan en dumpen. Mijn reputatie moet toch Weer omhoog. Mensen zagen dat ik een zwakte voor Jess kreeg misschien is het beter als ik de oorlog weer met der start. Ik begin morgen meteen ik app de boys wat ik wil gaan doen. Maar ze zijn beide niet zo enthousiast als ik. Bruce wou met me praten maar ik weet dat er dan allemaal van die dingen uitkomen van je moet het goedmaken jullie zijn voor elkaar bestemd daar heb ik geen zin in.

Hey mensen kort hoofdstuk ik weet het ik moet gewoon weer even in het schrijven komen. Tis zo lang geleden ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik door ben gegaan met schrijven.

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu