37.

2.1K 63 6
                                    

Pov Eva
"Het is nu al 2 uur Beau dit klopt niet ik vind dat we in ieder geval Ethan moeten bellen." "Ja vind ik ook het duurt te lang dit is niks voor Jess." Ik ga samen met Beau op de bank zitten en bel Ethans nummer na een paar keer over gaan neemt die op. "Hey Eva zegt Ethan. Alles oké je belt me anders nooit." "Nee zeg ik we maken ons zorgen over Jess." "Huh wat hoezo Jess is toch bij jullie?" Zegt Ethan gelijk bezorgd. Ik begin uit te leggen." Ja dat was ze ook maar gister avond gingen we stappen. En Jess is niet meer teruggekomen. En heeft ook geen appje gestuurd." Ethan begint gelijk te flippen. Ik probeer hem een beetje te kalmeren maar weet zelf ook niet echt wat ik in deze situatie moet doen. Uiteindelijk zegt die "ik pak de eerst volgende trein en dan kom ik eraan. We gaan der zoeken"

Pov Jess
Ik ben denk ik een beetje ingedut want wanneer de deur open gaat schrik ik wakker. Het was dus niet allemaal een nare droom. Er komt een grootte man op mij af gelopen en pakt een stoel en gaat tegen over mij zitten. Ik blijf hem recht in de ogen aankijken om het te laten lijken alsof ik niet bang ben. Wegkijken is een teken van zwakten.

Hij begint te praten. "weet je waarom je hier bent Jess?" "Nee dat ga jij me hopelijk nu vertellen zeg ik zo stoer mogelijk. "Jij bent de writhe. Ik heb jou al weleens eerder aardig gevraagd om in mijn team te komen. Toen zei je nee dus dan maar op deze manier." Jij denkt dat ik nu wel ga zeggen dan" zeg ik koeltjes. "Ik ga je gewoon net zo lang martelen totdat het opgeeft." "Ik ga liever dood dan dat ik voor jou werk." "Haha Jij denkt dat je gered gaat worden maar ik zal naar dat lieve overbezorgde broertje van je wel even schrijven geen politie anders is ze dood." Ik kreeg een harde klap en keek hem kwaad aan.

Pov Ethan
Fuck fuck fuck ze is vermist alweer. Dan zal je denken alweer? Ja een paar jaar geleden was ze al weleens door een knetter gekken vader van iemand uit de box competitie ontvoerd. Die man draaide hellemaal door omdat die wou dat zijn dochter kampioen werd. Die man heeft toen echt verschrikkelijke dingen gedaan bij der. Maar het kan nu niet dezelfde zijn want Jess zit nu in de jongens competitie.

Ineens krijg ik een berichtje op mijn telefoon van Jess haar nummer. Ik open het hoopvol maar ik schrik als ik het zie. Jess zit vastgebonden op een stoel met 1 blauwe wang. En ze kijkt boos naar de camera. Dat doet ze altijd als ze wil laten lijken dat ze niet bang is. Onder de foto staat als je de politie inschakelt is ze dood.

Ik pak snel me spullen en wil naar het station sprinten als ik tegen kaiden aan botst.

Pov kaiden
Het is nu al 2 dagen geleden dat ik Jess voor het laatst heb gezien. Ze heeft ook niks van der laten horen.
Ik maak me nu toch erge zorgen. Ik denk dat ik het toch maar aan Ethan moet gaan vragen. Ik loop door de gang naar zijn kamer als Ethan sprintend tegen mij aan loopt hij wil snel doorlopen. Ik zeg "wacht ik kwam om te vragen waar Jess is" "hoezo vroeg Ethan" "ik maak me een beetje zorgen zeg ik zacht". Hij keek me verbaasd aan. " als je nu meeloopt naar het trein station kan ik het uitleggen." Ik liep achter hem aan en hij begon met uitleggen. "Jess ging logeren bij Eva en Beau gister avond gingen ze stappen en zijn ze Jess kwijtgeraakt. Eerst dachten ze nog dat Jess mee was met een jongen." Die gedachten gaf me een steek in mijn hart. Hij ging verder met vertellen. "Jess is al eerder ontvoerd geweest. En ik heb nu net een appje gehad met de foto van Jess vastgebonden in een stoel. Met de tekst eronder geen politie anders is ze dood." Ethan stapt in en wil dag zeggen maar ik stap ook in. "Wat doe je" vraagt die verbaast. "Ik ga jou niet alleen laten zoeken ik ga mee."

Dit is een best lang hoofdstukje voor mijn doen. Vinden jullie het nog leuk?

een jongensinternaat why meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu