Kİ 2.BÖLÜM

11.7K 624 138
                                    

Senin İçin ."
^Hepimiz senin için, sen hepimiz için.^
Multi: Alp kaya💘

Yıldızı okşayarak başlayın :*
Yorumlar da buluşalım.


Müdürün bizi çağırmasıyla beraber müdür odasına gittmiştik. Okulda adımız süper 5'li olarak anılırdı, bir birimizden hiç ayrılmadığımız için ve sürekli birbirimizi koruyup kolladığımız için bu isimle anılırdık.
,ve bu hoca bizim sebebsiz birşey yapmayacağımızı bildiği için bizi çağırdı . Hala moralim bozuk olduğu için bizimkilerden birazcık önde yürüyordum. En başta üzgün üzgün yürürken efo yanıma gelip elini omuzuma atarak beni kendine çekti ve "Üzülme be Bacıcanım gerekirse senin için o arabayıda hasat ederiz. Motorunu da yenileriz. Değil mi gençler?" diyerek onların onaylaması için arkay döndü. Hepsi aynı anda " Senin için yaparız. " suratım kendi kendine gülerken arkamı döndüm kollarımı açtım." Gelin lan buraya . İyiki varsınız," dediğimde hepsi birlikte bana sarılınca aynı anda büyük bir çember oluşturmuştuk.

" Hepimiz senin için.Sen hepimiz için. Biz o sözü küçükken boşuna vermedik." dediklerinde onlardan ayrılıp bileğindeki tokayla saçımı gevşek bi şekilde bağladım. " Ee hadi gidelim benim görülecek bir hesabım var. Yaptıkları yanlarına bırakmayacağız değl mi?" Kafa salayarak beni onaylardılar aynı zaman da göz devirmişlerdi. gülümseyip yürümeye başladıkların da arkadan çağanın sırtına atlayınca gülüp beni bacaklarımdan tutarak koşumuştu. Okuldaki çoğu kişinin yüzünde imrenti dolu bakışlar bize kitlenmişti. Bizimkiler ile yine kimseyi takmadan müdürün odasına yürüdük. Tabii ben çağanın sırttındaydım ama olsundu .

Müdürün odasına geldiğimizde yüzünde ki yaraları kapattarak yüzüne pasuman yapılmıştı kız. Ayrıca yanında 2 erkek 1 kız daha eklenmişti. Onları hiç takmadan konuşmak için müdüre döneceğim sırada o kız ağlamaklı sesiyle konuştu . " Hocam biz yeni nakiliz . Bu kız arabadan indğim gibi bana saldırdı . Ne olduğunu anlamadım Daha onu tanımıyorum bile." diyince kafamı ona doğru çevirdim. Baktığımda sırıtıyordu. Efo da sırıttıp "Tanısan zaten götün yemezdi. " dediği şeyi ile sesli bir şekilde güldüm. Hoca duymamış gibi yaparken efo ile gülmeye devam ediyorduk. Karşı taraf bize şaşkınca bakıyordu.

Durun siz daha başlamadık bile .

Susutuğun da hocanın gözleri bana dönmüştü. Önce sarışına dönüp onun bana yaptığı gibi sırttınca afalladığını hemen belli ettimişti. Bende müdüre bakıp," Hocam benim motorumun halini gördünüz . Bugüne kadar sebebsiz kimseyi elime sürmedim, Ama bu kızın benden çok çekeceği var. Şimdiden söyliyim." dediğimde hoca birşey söylemek için ağzını açıp diyecek birşey bulamayınca kafa salamakla yetindi. Sarışın kızın yanındaki çocuk alaycılıkla konuştu,
"Ne o bu kız halinle senden korkmamamızı mı bekliyorsun veya tırsamızı? " dediğine poyraz da onun gibi alaycılıkla güldü. " Yanlız sadece bir kız değil o. O demek biz demek, Asel demek hepimiz demek burda yenisiniz ayağınızı denk alın." ses tonu belanı şey edicem der gibiydi. Alp kolunu omuzuna koyup onu susturarak onun sözünü devam ettirmişti." Bebelerle uğraşıyoruz. " çocuk tam cevap verecekken müdür daha fazla dayanmayarak hepimizi susturdu. Bize bakarak, "Yeniler burda kalın ve süper 5liyi iyi tanımaya bakın, sizi her gün burda veya hastanede görmek istemem. Tamam çocuklar çıkın siz. " dediğinde sırıttıp baş selamı vererek alpin yanına geçtim. Kolunu omuzuma attı,ve sınıfa yürümeye başladık.

Sınıfa gelince nefret ettiğim hocalardan ve gerçek anlamda bana takık hoca olan gül hoca yani biyoloji hocası dersteydi . Zaten bu okulda sevdigim hocalar sayılıydı . Hoca bize bakıp" Ooo süper 5li nerlerdeydiniz? Gelmeyeceksiniz diye ümtitlenmiştim aslında," dediğinde göz devirdim. Cidden ses tonunu bile duymaya tahmül edemiyordum. Efe homurlanarak,
"Bende diyorum neden bu günümüz kötü geçiyor Kem gözler üzerimizdeymiş .Gördün mü bacıcanım hepsi bunun yüzünden olmuş." gülerek ona baktığım da sırıttıp göz kırptı. Sınıftan kahkahalar yükselince onlara baktım, bu sınıfı da pek sevmem ama bazen iyi şeyler yapabiliyorlar. Alp hocaya mesafe dolu ses tonu yani buz gibi sesiyle,
"Gösteriniz bittiyse yerimize geçsek diyoruz. Bu kadar şamata yeter diye düşünüyorum. Ha devam edecekseniz biz sınıfı boşaltalım?" dediğinde hoca burun kıvırıp masasına yürüyünce biz de yerimzide oturabilmiştik. Yerim olan alp'in yanına oturdum .

Dersi alp'in omuzumda bitirmiştim. Yastık gibiydi adet, Sağolsun oda hoca bana her bulaştığında,laf soktuğun da cevabını çok güzel vermişti. Benim ise aklım motorumdaydı . Zil çalınca efe ayagıya kalkıp "Asel bebişim hadi kalkta sana parama kıyıp çikolata ısmarlıyım." demişti. Gülüp kolunu girmem için açmıştı. Hemencicik kalkıp bende koluna girmiştim."Ah efoum çok kibarsın." burnumun ucuna vurup kazağının olmayan yakalarını düzeltti.
"Kahretsin öyleyim . Neyse siz öküzcükler bizi takip edin. Yolu biliyorsunuz." diyip kıçını onlara döndü,çağan kafasına vursa da tamayıp yürümeye devam ettik.

Kantine geldiğimiz de efo sözünü tutarak çikolata almak için sıraya girmişti. Bizde her zaman ki masamıza oturduk.Diğer dersimiz spordu. Bizimkilere dönüp,"Gençler diyorum ki bu ders maç mı yapsak ne dersiniz?" diye sorduğum da heycanım sesime yanşımıştı. Çağan kafamın üstünden öpüp " Bebeğim sen istiyorsan neden olmasın." cevabına gülüp, kafamı çevirerek alpe baktım. Birbirimize bakınca alp anlamış olacak ki göz kırptı."Asel benimle,siz diğer hepiniz . Gözünüzün yaşına asla bakmam." Kafamı salayarak sırıttım. yumruklarımızı tokuşturduk. Çağanla poyraz birbirine bakıp göz devirince güldüm. Her maç yapacağımız, alp ile beraber eş oluyorduk o yüzden hepsi bıkmıştı.

Şuan üstümde bi yarım siyah bir atlet. Altında ise sporcu şortlarından vardı.Ayağım da ise spor ayakabı gitip soyunma odasından çıktığım andan itibaren bütün gözler üzerime odaklanmıştı. Bizim erkekler yukarıya bakıp sabır çekti. Onlara bakıp sırıttım.Ardından alp üstündeki kapşunluyu çıkarıp yanıma gelmişti. Bana bakınca şirin bi gülümsemeyle ona bakmaya başladığım da oda gülümseyip kapşunluyu üzerime geçirince zaten dizimin bi karış üstünde bitmişti. Gülerek ellerimin kaybolduğu göstermek için kollarımı kaldırdığım da alp onlarıda güzel bi şekilde katlayıp beni birden omuzuna alınca ağzımdan küçük bir çığlık kaçmıştı. Ardından hemen kollarımı boynuna dolamıştım. "O şortun hesabını evde vereceksin güzelim. Zaten biz hepsini yakıyoruz sen nerden buluyorsun bilimiyorum ki." diyince sinsice sırıttıp "Meslek sırı hayatım, takma kafana." Birşey demeden kafasını iki yana salladı .

Bizimkilerin yanına geldiğimiz de boynuna doladığım kollarımı çözüp bizimkilere üsten bi bakış attıp
" Hadi gelin sizi bu sahaya gömelim." dediğimde efe kafasını kaldırıp yana yatırarak bana baktı.
" Asel kuzucum zirve tek kişilik ve orası hep benim." göz devirerek ona bakmaya başladım. Tam cevap vereceken çağan araya girip," Olum sen yine ne izledin, olmadık rüyalae görmeye başlamışsın. " dediğinde kahkahamı tutamamıştım. Sınıftakiler bana fare görmüş kedi gibi bakarken omuz silktim, böyle sesli güldüğümü pek görmemişlerdi senelerdir aynı sınıfta olmamıza rağmen. Tabii ben sadece bizimkilerin yanında kendim olabiliyordum, gerçek asel onların yanındakiydi. Dışarının gördüğü ise kuralkız asel çakırdı. Bu zamana kadar böyleydi düzenim ve bozmaya niyetim yoktu. Görüp napacaklardı ki zaten gülüşümü.

Bu okuldaki herkes değişikti . Ben de dahil .

Evvet, ikinci bir bölümle daha birlikteyiziiiiz. Kitabımızı nasıl buldunuz

Bölüm hakkındaki düşünceleriniz?

Karakterler hakındaki
görüşleriniz?

Yorum yapın len jkmdmxmsmd oy da verin ha birde arkadaşlarınza azıcık tavsiye edersinizzz.
Seviliyorsunuz;*

DÜZENLENDİ•

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now