Kİ 21.BÖLÜM

6.5K 403 345
                                    

Başlayalım."

Multiii : Aseliim .❤

Yıldızı okşayarak,başlayın:*
Yorumlar da buluşaaak^

Bölüme başlamdan kısacık birşey söylemek istiyorum kuzuşlarım . Uzun bi sire burdayım yani tam karar vermedim ama kızıla uzun bi zaman bölüm gelmeyecek .

Bakın hadi iyisiniz üst üste iki bölüm attım çok iyim nalet olsun qwhsjwkw .


Sabah telefonumdan çalan o iğrenç alarmla uyandım . Alarma küfür ederken bunun efenin kurduğu aklıma gelince ağlamaklı sesler çıkardım . Çocuk yanımda bile olmazsa varlığını hissetiriyor ama iyiki var lan . Neyse bu kadar edebiyat yapmam yeter hemen banyoya gidip dün karakoldan çıkmamla uyumam bi olmuştu o yüzden de duş alamamıştım .

Karakol dediğimde aklıma gelen adarla dudaklarımda bi gülümseme oluştu . Şaşırtıcı ama o çocuğu düşünürken sebebsizce mutlu oluyorum . Sadece sohbeti güzel diye yoksa bi günde tanıdığım birine güvenecek değilim.

Hemen banyoya gidip uzun bi duş alımını halletim . Çıkıp saçlarımı kurttuktan sonra dolabımın karşısına geçip giyecek uygun birşeyler çıkardım .

Kıyafetleri hızlıca üzerime geçirdikten sonra saçlarımı düzleştirip serbest bıraktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kıyafetleri hızlıca üzerime geçirdikten sonra saçlarımı düzleştirip serbest bıraktım . Makyaj olarak dudaklarına kırmızı bi ruj gözlerime ise maskara ve far ikilisini sürüp çantamı ve telefonumu da alarak odadan çıkıp salona geldim . Bizimkiler kahvaltı yapıyordu . Bağırırarak " Herkese Günaydııın ." Dediğim de aynı karşılığı alınca hızlıca oturup bende yemeye başladım .

Kahvaltıda bol bol kahkaha attmıştık . Kahvaltıyı bitirdiğimiz de hepimiz ayaklandık . Evden çıkarken hala efoyla gülüşüyorduk . Hepimiz alp' in arabasına doluşunca alpte öndeki yerini almıştı . Efe alpin yanında oturuyordu . Boğazını temizleyip kalın çıkararak " Evet efendim alp taşımacılığa hoşgeldiniz bizi tercih ettiğiniz teşekkürleri koçişim alple sunarız . " deyince ben kahkaha atarken alp ise efenin ensesine vursada efe takmayıp tekrar konuştu . " Sizi yanıltmayacağımızdan emin olabilirsiniz şimdi size şarkı açacağım ve bir şikayetiniz , arzunuz , istedeğiniz olursa burdaki en yakışıklı ben olan ben'e iletiniz . " deyip elini radyoya attı artık gülmekten resmen karnım ağrımıştı . Bizimkiler bana tebesümle bakarken ben efenin açtığı şarkıyla bi kez daha güldüm .

Mustafa sandal : pazara kadar

Biz efeyle deli gibi şarkıya eşlik ederken diğerleri tebesümle bizi izliyordu . Sonunda araba okulun önünde durduğun da efe şarkıyı kapatmış ve gelip kapımı açmasıyla yanağını öpüp " Efom sen birtanesin bunu hiç unutma tamam mı? Sen benim küçükken sulu gözümdün . Şimdi ise gözağrımsın . " dediğimde kafamı göğsüne bastırıp saçlarımdan öperek " Sen benim için paha biçilmezsin bacımcan . Sen benim küçüken kahramanım şimdi ise kuralsızımsın . Hem benden zaten birtane var oda senin efon kiymetimi bil ayol . " dediğin de şakadan omuzuna vurup güldüm ve alplerin yanına oturduk .

Kızımız İçinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin