Kİ 42.BÖLÜM

4.2K 311 227
                                    

Multi : Çağanımm💙

B e n G e l d i m m m.

ASEL'DEN DEVAM.

Poyrazı ekmek almaya gönderdikten sonra salona girdim. Hepsi birbirine girmiş bir şekilde uyumuştu. Dün hepsinin suyu çıkana kadar dans ettirmiştim. Yorulmuştum ve yormuştum. Efoya baktığım da alpin kucağına sokulduğunu görmemle ağzımdan bir kahkaha kaçmıştı.

Alpte naz yapıyor yoksa bunların çoktan çocukları olmuştu.

Çağan ile karan ise iç içe girmişti adeta. Saat daha çok erkendi ama okula gideceğimiz için onları uyandırmam gerektiğini düşündüm. Boğazımı temizleyip birden çığlık attım. Hepsi yere düşerken orkun abimin içerden koşarak gelişini gördüğüm de şirince sırıttım. Hepsi bana bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyordu."Günaydın. Size kahvaltı hazırladım. Sucuklu yumurta bile yaptık." hepsi hala uykulu gözler ile beni izliyordu. Orkun abi yanıma gelip yanağımı öptü." Afferin benim kızıma bu eşekleri öperek uyandırma sen sadece beni öperek uyandır. "gözlerini kırptığın da gülüp başımı saladım. Çağan ve karan kalkmış yüzünü yıkamaya gitmişti bile. Alpin kalkmadığını gördüğüm de yanına gitip saçlarıyla oynadım. Tamam çektim de diyebiliriz.

Hepsi sonunda uyandığın da kahvaltı masasında poyrazı bekliyorduk. Efo elini sucuklu yunurtaya attığın da eline vurdum. Bana bakıp sırıttı. Ona gözlerimi kısarak baktığım da elimi ellerinin arasına alıp," Bu yumurtayı şu ellerle mi yaptın? Aman da aman ne kadar marivetli bir kızımız varmış. " diyip parmaklarımı öpünce güldüm. Hala poyraz gelmemişti. Açlıktan birbirimizi yiyecektik be.

Kapının çalması ile karan en yakında olduğu için kapıyı açmaya gitti. Poyraz elinde iki poşet ile geldiğin de ellerimi çırptım. Bana bakıp gülünce poğaça aldığını anlamıştım. Ekmeği masaya bırakması ile hepsi saldırırken poğaçaları tabağıma alıp yemeye başladım. Yemekler siz çok muhteşemsiniz.

Hepimiz birbirimize bakıyorduk. Birden gülmem ile hepsi gülmüştü. Neye gülüyorduk, tabiki ayı oluşumuza gülüyorduk.

Okul saati yaklaştığın da mutfaktan çıkıp odama geldim. Terden üzerime yapışmış kıyafetlerden kurtulup hızlı bir duş aldım. Aklıma firar eden dün ile gülümsedim. Partide sevdiğim kişiler vardı, adar da. Hepsiyle çok eğlenmiştim. En son adar ile dans ediyorduk ama orkun abi bizi ayırmıştı. Kokusu insanı sarhoş ederdi. Sigara kokusu ile kendi kokusu birleştiğinde çok güzel bir koku ortaya çıkıyordu ve benim her seferinde daha yakından o kokuyu solumama izin veriyordu.

Duştan çıkıp üstüme üzerinde yırtıklar olan jeanı geçirdim. Siyah tişörtün de uçlarını bağlayarak giydim. Saçlarımı üstten sıkıca bağlayıp hafif bir makyaj yaptım. Parfümümden bir fıs kullanıp yerine bırakıp çantamı ve telefonumu alarak odadan çıktım.

Bizimkileri ayakta yakalamıştım. Hiç bekletmeden evden çıkmıştık. Alpin geniş arabasına yerleşirken motoru mu özlediğimi hissettim. "Biliyor musunuz?" efonun sırıtan yüzünü gördüğüm de bunun hayırlı bir haber olmayacağı belliydi." Dün gece alp aşkım bana sarılarak uyudu. Ben partide benimle ilgilenmedi diye tripliydim ama dedim aşıklar arasında küslük olmaz. Dün gece benden faydalandı." kahkaham arabayı doldurduğun da alp elinin altındaki zili efoya fırlattı. Hepsi benim gibi gülerken alpin suratını görüp dudaklarımı birbirine bastırdım." Vallahi bıktım ben. Şu çocuğu alıp arabadan atmamak için tek bir neden göremiyorum?" diyip efoya baktı. Efo kendini arkama saklamaya çalışması ie gülüp kollarımı açtım. " Ama alp olmaz ki böyle. Ne demiş büyüklerimiz fazla naz aşık usandırır. Efoyu eller kapsa görürsün." efo arkamdan çıkıp akış yapınca çağan ve poyraz kahkaha atmıştı. Karan da efoya uyduğun da alp kafasını kısa bir an bana döndürüp şok içinde bakıp. Kafasını salayarak yola odaklandı.

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now