Kİ 26.BÖLÜM

6.3K 388 508
                                    

Çıkmazsa,Çıkarırız."
Multii : Kuralsızıım ♡

Ben geldim ölmedim yaşıyorum evet djjdjds

Umarım beklemenize değmiştir,keyifli okumlar:*
Yıldızı okşamayı unutmayın^


Sakinleşmemin ardından okuldan çıkmıştık okulun karşısındaki parktaydık . Ara zilide olduğumuz için direk çıkmıştık . Aklımda hala mavili ve bakışları vardı .

Hayatımda monotonluk görmek istiyordum artık.

Daha fazla düşünmenin bana yararı olmayacağını bildiğimden bizimkilerin konuşmasına kulak verdim .

Efe kolunu omuzuma attıp beni sıkıca kendine çekip " O benim bacımcanım kıskanmayın lütfen." dediğinde çağan kafasına vurup " Bizim neyimiz dış kapının dışısı gibi mi gözüküyoz ordan olum?" dediğin de efe yalancı bi şaşkınlıkla elini ağzına koyup " Hâşâ bebeğim ben sana dışkı demedim. " dediğin de kahkaha attım . Efe bizimkileri delirtecek bütün potansiyle sahipti ne yazzık ki (!)


Dersin başlamasına az kaldığı için ayağıya kalktık . Bizimkiler önden giderken ben arkadan dalgın dalgın yürüyordum . Alp belimden kendine çekip saçlarıma bi öpücük kondurdu.
" fark etmedim sanma o mavili kimdi ? Ve niye sana söyle bakıyordu? " dediğin de ona dönüp " Bilmiyorum ki alpim . Kavgada beni uzaklaştırdı birde baktım bu karşimda kim olduğunu bilmiyorum ama kokusu beni sakinleştirdi . Hem tanıdık hem yabancı gibi. Sonra işte bakışlarını felan görünce iyice şüphelendim . " dedim . Alp düşünceyle bana bakarken ben devam ettim . " Ve beni hatırlamadın gibi bişeyler zırvaladı. " dediğim de alp saçlarımı bi kez daha öpüp yumuşak sesiyle " Merak etme güzelim birşey olursa kokusu çıkar . Çıkmazsa çıkarırız. "

Alp...Nasıl bir kralsın evlat?

Sınıfın kapısına gelince tıklatıp içeriye girdik . İçeride araz hoca vardı . Bana bakıp sinirli gözlerle " Nerdesin kızım sen ? " dediğin de ona baktım bu samimiyet ne diye? Bi sen eksiktin amına koyim sırayla gelin bari . Sonra cevap vermediğim aklıma gelince ona bakıp buz gibi sesle " Birincisi bu samimiyet nerden siz . Bana . Hesap . Soramazsın . Birdaha bana kızım demeyin . Babanızın kızı değilim . Siz ögretmen ben öğrenciyim. " dediğim gibi yerime geçip oturdum . Efe sesli bi şekilde " Boşa yüz verince astarını isterler diye . Şekil a ' daki gibi . Bi gülmeyelim ha. " dediğin de başta adar olmak üzere sınıftakiler de gülmüştü .

Sizede eğlence olsun zaten.

Araz hoca is biraz daha ökzün trene baktığı gibi bakmış ardından ders işlemiştı. ben ise onu daha fazla takamayacağın içi başımı alpin göğsüne koyup uyumaya çalıştım . Tabiki başarısız oldum .

Ama adarın gözünün burda olduğunu fark etmiştim .


Sınıftaki gürültüyle gözlerimi araladım . Ne ara uyudum hatırlamıyorum. Baktığım da ergenler gibi uzun rşek oynuyolardı . Hayır siz nesiniz ilk okul 1 mi abi ? Gözlerimi tamamen açtığım da alpinde uyumuş olduğunu görünce yavaşca ondan ayrıldım ve önde oturan efeye dönüp " Efo ben bi lavoboya gidecegim tamam mı?" dediğim de efe bana bakıp
" Tamam bacımcan çabuk gel tamam mı ben seni özlerim " dediğin de güldüm ve kafamı salayıp sınıftan çıktım .

Aşağı kata inip lavovoya girdim . İşlerini halletikten sonra lavobodan çıktım . Birinin kolumu tutması ve beni boş sınıfa çekmesiyle afallamıştım . Bi salın abi bu lavabo kaos bahçesiydi resmen. Baktığım da araz hocayı görünce kaşlarım çatıldı . Derin bi nefes alıp sakinleşmek adına " Buyrun hocam?" demiştim . Hocamı bilerek bastırmıştım . Herkes yerini bilsin .Ellerini saçlarına attıp çekiştirdi .
" Sikeyim hocam deme yapma bunu ne olursun . " dediğin de kaşlarımı çattım . İnşalah konu düşündüğüm yere gitmiyordur . Bana yaklaşmaya başlayınca yerimde durup onu bekledim . Omuzuma kafasını koyunca itekledim ama olmuyordu . Sinirden ellerim titremeye başlamıştı . Son gücümle bacak arasına tekme koyunca yeri boyladı .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now