Kİ 57.BÖLÜM

2.9K 229 246
                                    

Multi: Çiçek oğluşum çağan💙

Bizimkilerle biraz daha konuştuktan sonra beraber saçmalamış,efonun alpi delirtmesini izlemiş ardından hepsi kendi odasına gitmişti. Hala uzanmış tavanı izlerken tek fark gülümsememdi. Beni mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyordu hepsi üzülmemem için, hepsi şebekleşiyordu. Bende onların eski güçlü kızı olmalıydım.

Uzandığım yataktan kalkıp boy aynamın önüne geçtim. Gözümün altında ki oluşmuş torbalar vardı ve az biraz kilo vermiştim. Yıpranmış saçlarıma bakıp iç çektim. Hepsi haklıydı ben eski asel değildim. Düşmüştüm ama kalkmak için bir çaba göstermiyordum. Düşmüş ve kalkmak istememiştim, ama artık kalkma vakti gelmişti. Yatağın yanına doğru yürüyüp ilaçlarımın olduğu çekmeceyi açıp, almam gereken ilaçları aldım teker teker. Saçlarımı açıp kendimi banyoda ki küvetin içine bıraktım. Suyu ayarlayıp vucütum da akışını izlerken aynı zaman da elim saçlarıma gitmişti. Saç kremini saçlarıma uygularken kabuk tutmuş yaralarıma bakıp derin derin nefesler aldım. Bütün acıların bellirli bir geçme zamanı vardı. Benim acım da onlarla beraber geçecekti. Yeterince yerde kalmıştım şimdi kalkma zamanıydı. Kendimi yenilemem gerekiyordu. Duş alma işlemim bittince havluya sarılıp aynanın önüne geçtim. Çekmeceyi açıp makası elime aldım.

Saçlarımın altında ki yıpramış telleri teker teker keserken fazla kısaltmamaya özen gösteriyordum, çünkü bizimkiler saçlarımı seviyordu cem abim de çok severdi. Saçlarımı düz bi hale koyduktan sonra kurutmuştum. Şuan daha iyi gözüküyordu. Banyodan çıkıp odama geçtim. Çiçeğin her geldiğin de gettirdiği milyon tane maskeye bakıp içinden göz altı için olanı seçip uyguladım. Gözlerimin altı yanıyordu ama çiçek her zaman güzelliğin bir cefası vardır derdi. Onu beklerken yatakta gelen mesaj sesi ile beraber yatağın kenarına oturup mesajı açtım.

Adar: Türk ceza kanunun 6136 sayılı, ateşli silahlar ve bıçaklar kanunun 93. maddesi 46. fıkrası ve 86. yürürlüğe göre yaralıyabilecek veya kendini savunabilecek silah taşımak için izin gerekilidir. Peki senin bu güzelliği taşımaya iznin var mı?

Asel: Gece gece ne bu edebiyat yiğidim?

Adar: Elbette senin edebiyatını yapmak isterdim ama,

Adar: böyle bir güzelliği sadece tarih yazar ;)

Asel: Hayırdır bana mı yürüyon?

Adar: Şuan evde 2 abi,4 tane de erkek kardeşle olmazsaydın sana depar da atardım amaa gel gör ki :(

Asel: Adar, senin güzel bir adam olduğunu söylemiş miydim?

Adar: Hayır...

Asel: Tamam, sen güzel bir adamsın.

Asel: İyiki varsın, sağol adar.

Adar: Solun da olabilirim :*

Adar: Senin aşkın beni en son da öldürecek be değişiğim.

Adar: Çünkü şuan çok aşırı derecede gelip sana sarılmam gerekiyor.

Asel: O yürek varsa gel adarcım :)

Adar: Gazlama beni değişik hanım gelirim bak.

Asel: Sen balon musun adar?

Adar: Espiri kwlxwkşskzşaksjk

Asel: En azından yapmaya çalıştım..

Kızımız İçinDär berättelser lever. Upptäck nu