Kİ 5.BÖLÜM

10K 537 175
                                    

Umrum dışısınız."

Multi : Efoomuuz❤

Yıldızı okşayarak,başlayıın :*
Yorumlarda buluşaak^


Eve vardığımız da herkes üstünü çıkarmak için giderken ben çantamı koltuğa fırlatıp mutfağa girdim. İşe İlk saçımı toparlayıp elimi yıkamakla başladım. Sonra üzerime efenin aldığı önlügü taktım . Üstünde Evimizin minoşu yazıyordu,gülüp kafamı iki yana saladım ve köfte için gerekli mazemeleri çıkarıp patatesleride çıkardım, çağan sağolsun bu yemeği yapmayı öğretmişti bana. Ellerimi yıkayıp köftenin harcını yoğurdum. Ardından ise patatesleri kızartım. Aynı anda köfterin de şeklini verip kızarttım, salatayı da yaptıktan sonra sofrayı kurdum. Ellerimi yanlarıma koyup masaya gururlu bir bakış attı , Ellerime sağlık olsundu çok iyi yemek yapmıştım.


Şuanda övünmek gibi olmasın yada olsun çok mükemel bi sofra hazırlamıştım, hala soframa bakıp kendimi övüyordum. Erkekleri çağırıp üstümdekilerden kurtulmak için hızlıca odama girdim. Üzerimde ki yağlı kıyafetleri bir çırpıda çıkarıp, Altıma bi yarım tayt üstüne ise beyaz bir tişört giyip saçlarımı açıp tekaradan sıkı bi at kuyruğu yaptım. Hızlıca geldiğim gibi aşağıya indim.

Mutfaga girdiğimde hepsi yemeğe parıldayan gözlerle bakarken efo yine efoluğunu yapıp başlamıştı.Gülüp masaya oturduğmda hepsi aynı anda salıdırmıştı, birinin beni övmesi için boğazımı temizledim. Çağan kafasınu kaldırıp ağzında ki lokmayı bittirdi.
"Bebeğim ellerine sağlık, çok güzel olmuş," olduğum yerde dikeldiğim de efo çatalda ki patatesleri ağzıma soktuğun da ben de yemeye başlamıştım. Hepsi yerken bir yandan beni övüyordu, zaten mutfağa 40 yılda 2 kez filan girerdim. Girdiğim zaman da çağanın öğrettiği şeyleri tek yapabiliyordum. Evde genel olarak yemeklerden alo ve çağan sorumluydu. Biz evo ile tadan kısımdaydık.

Yemeğmizi bitirmiştik, O kadar çok yaptığım için bitirme zorunluluğu hissetmiştim ve şuan patlayabilirdim. ben çok yorulduğum için masadan kalktım, o kadar yemek yapmıştım,
"Valla yapması,kurması benden kaldırması sizde.Malum ben yoruldum. Size iyi geceler öptüm." diyip hayali bir öpücük attığım da  erkekler homurlanınca güldüm ve koşarak meldivenleri çıkıp kendimi odama attım. Derin bi uyku için pozisyonumu hazırladım. Ve kendimi uykunun kollarına bıraktım .

Sabah zilin üst üste çalmasıyla homurlandım. En uzak ben olduğum için hiç umursamadan uykuya devam ettim. Ben homurlanırken allahın bi kulu gittip kapıyı açmıştı. Tam tekrar uykuya dalacakken odamın kapısı açıldı ve o mükemel (!) ses kullaklarıma doldu. "Ha sen şu asele bak hele okula gidecek ama hala ayı gibi yatay. Kalk kız kalk . " bir yandan konuşup bir yandan yorganı üzerimden çekmişti. Altımda ki pikeyi birden çektiğin de yere kapaklanmıştım, hiç oralı olmazken ağlamaklı sesler çıkartarak banyoya girdim .

Şimdi siz bu kim diyorsunuz,Bu hasibe teyze kendisi arada bir bizim eve gelen temizlik için yardımcı olan birisi, ama bize ondan daha fazla bi anne gibi. İçimizden en çok efoyu sever benimlede uğraşmaya bayılır, az önce gördüğünüz gibi. Ben size bunları anlatırken banyodan çıkmış şuan da üstüme uygun birşeyler aramak için dolabın karşısına geçmiştim bile.

 Ben size bunları anlatırken banyodan çıkmış şuan da üstüme uygun birşeyler aramak için dolabın karşısına geçmiştim bile

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kızımız İçinWhere stories live. Discover now