Kİ 9.BÖLÜM

8.1K 454 132
                                    

"Kuralsızım."
Multii : Kuralkız.

Yıldızı okşayarak, başlayabilirsiniz ;*
Yorumlar da buluşaaak^


Sabah belimdeki sıkıca sarılmış kollar ayağımdaki ağrlık ve diğer kolumdaki ağırlıkla uyandım. Şuan çetenin hepsiyle alp'in odasında uyumuşuz. Bunu sık sık yapardık. Efo tam ayaklarımın altında yani bacağıma uzanmış, alp sıkıca kollarını bana dollamış bi şekilde uyumuş . Diğer tarafım da çağan kolumun üzerine, poyraz ise kafasını karnıma koymuştu uyumuştu. Bu manzarayı çok uzun süreden beri görmemiştim.  Yüzümdeki gülümsemeyi hiç eksiltmedim, aksine büyüttüm.  gözlerimi teker teker üzerlerin de gezdirip derin bi nefes aldım.

Hayatımın bütün şansını onları tanıyarak kullanmış olmalıydım.

Hepsinin ayrı ayrı kokusu vardı, Ve birbirine karışınca muhteşem olmuştu. Mesela alp'in kokusu aynı deniz gibiydi. Çok ferah bir kokusu vardı. Çağanın hafif bir odun kokusuydu  ama o kadar ağır değildi. aksine daha hoştu. Poyraz'ın ise toprak kokusu gibi kokusu vardı, çok ağır değildi ama hafifte değildi ama muhteşemdi. Efo mu onun ki içlerinde en tatlısı üstüne şeker kokusu gibi bişey sıkıyor o kadar tatlı kokuyordu ki aynı bebek gibi . Ne zaman sorsam şeker sürüyorun derdi .Ben bunları düşünürken o muhteşem insan ve sesi duyulmuştu odadan içinden,

" Ula bu ne haldur? O ka oda varidur ama sıkış tepiş bi odada kalayler. Kalkın kalın bakayum." diye bizi azarlamaya bağlamıştı. Hemen koşup kendi odamın kapısın da soluğu almıştım. Ardımdan tam üç tane patırtı sesi geldi, sonra aynı anda " Lan asel. " diye bağırışlardı.  dudağımı ısırdım. Ben onları tamamen aklımdan çıkarmıştım, fatma teyze yüzünden olmuştu bu benim hiç suçum yoktu.

İlk önce banyoya gidip rutin işlerimi hallettim. Ardından iç içe girmiş saçları mı da halledikten sonra üzerime uygun bişeyler bulup giymeye koyuldum.

Aynadan kendime baktığım da gayet uygundu üstümde kalın askılı yarım siyah bi kazak, altına ise siyah ispanyol paça bi pantolon, ayaklarıma da beyaz bi spor geçirip saçlarıma efenin aldığı bandanayı takıp saçlarımı bol bi örgü yaptın

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Aynadan kendime baktığım da gayet uygundu üstümde kalın askılı yarım siyah bi kazak, altına ise siyah ispanyol paça bi pantolon, ayaklarıma da beyaz bi spor geçirip saçlarıma efenin aldığı bandanayı takıp saçlarımı bol bi örgü yaptın. Ne olur ne olmaz deri uzun ceketimi de alıp, çantamı da alarak odadan çıktım .

Erkeklerin hepsi uyanmıştı hepsine bakıp "Herkese günaydın." dediğimde efe kafasını yedigi yemekten kaldırıp oda benim gibi,
"Sanada günaydın bacıcanım ." gülerek masada ki yerimi aldığım da  digerleri de aynı şekilde karşılık vermişti teker teker. Fatma teyzenin hazırlardığı muhteşem kahvaltıyı miğdeme indirmeye başladım.

Kahvatı fatma teyze'den seçmeleri dinleyerek geçmişti.

Kahvaltıdan sonra onlar arabaya giderken efe bana bakıp "Asel bacımcan bende seninle geliyim mi ha? " dediğin de yüzü bana tatlı geldiği için yanaklarını sıkıp kafamı saladım " Tabiki efom hadi gel de yolların nasıl tozunu atıyorum gör bakalım? " diyip göz kırptım. Yedek kaskı ona verdim. alplere haber verdiğimiz için bizden önce gitmişlerdi. Biraz daha oyalandıktan sonra Sonunda motorla yola koyulmuştuk, Yol da azıck oyalanmıştık tabii.

Kızımız İçinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن