Kİ 6.BÖLÜM

9.2K 490 94
                                    

Kuralsız, Azrailin olacak ."
Multii : KuralKız♥

Yıldızı okşayarak, başlaayın :*
Yorumlar da buluşaak^


Orkun abiyle onun evine gelince hemen park etti motorunu. Kaskımı çıkardığım da elini uzatmışrı gülüp tuttum ve destek alarak indim, Zaten bizden hemen sonrada alpler gelmişti Orkun abi kolunu omuzuma attıp beni içeriye doğru yürüttü. Kapıyı cebinde ki anahtar ile çabucak açmıştı kolunun atından çıkıp hızlıca içeriye girdim ve hemen orkunumun rahat kotuklarına yayıldık. Orkun abi bize bakıp,"Okul nasıl gidiyor, bi yaramazlık var mı kızım?" diyip son cümlesini bana bakarak söylemişti. Bizimkilere kısa bi göz gezdirip orkun abiye bakıp derin bi nefes alıp konuştum.

" Aslında var orkunum, Okulumuza yeni kişiler geldi ve o gelen kız ilk gün motoruma ciddi bi zarar verdi, bizimle uğraşıyorlar ve kendilerince şov yapmak istiyolar. Bizde onlarla uğraşıyoruz." bizimkiler onaylayan mırıltılar çıkarırken orkun abi kafa salayarak bana baktı."Aaa küçüğüm bu yaptığınız oldu mu? Afferin böyle devam edin."dediğinde kahkaha attım.

Orkun abinin yemek şiparişi vermesi üzerine kısa biz süre sonra  pizzalar gelmişti. Alp ve poyraz içecekleri dolurmuş biz de efo ile direk yeme kısmına geçmiştik. Alp bana bakıp,
"Güzelim sakin yesene. Şimdi bir şey olacak, uyma şu salağa," diyip efoyu işaret ettiğin de ego burun kıvırarak cevap vermemişti. Ona bakıp yalancılıktan dudak büzdüm.
"Alp sen benim lokmalarımı mı sayıyordun? " dediğimde alp tam bir şey diyecekken efe beni göğsüne bastırıp yağlı elleri ile saçlarımı okşamıştı." Sakin ol bebeğim, Hey siz öküzcükler benim bacıcanımı rahat bırakın." elinde ki pizzayo ağzıma doğru uzatmıştı. Poyraz efoya cavap vermeyip pizaa kutusunu  fırlatmıştı. Her zaman ki halleri olduğu için garipsememiştim,sırıttım.

Sonunda yemeği bitirmiştik, bizimkiler saloda oturmayı tercih etmişti. Ben de şuan orkunumun spor salonundayım kum torbasıyla bakışırken derin bi nefes alarak yabaş bi tempo ile vurmaya başladım. Hızmı git gide arttırırken kendimi kaptırmıştım ve dalmışımtım. Çağan gelip beni belimden sarılıp çekince fark ettmiştim. Yere oturup belini duvara yaslayınca yanına oturdum. Kucağıma bıraktığı suyu açıp kana kana içip terimi sildim. Çağan bana dikattle bakıp,"Özledin mi? " diye sormuştu. Kaşlarımı çattıp ona sorarcasına baktım. "Neyi? Anlamadım? " derin bi nefes alıp elimi tutup ufak bir öpücük kondurdu."Eski seni,özledin mi?" dediğine de buruk bi gülümsemeyle ona bakmaya başladım.

"Aslında bazen aklıma gelmiyor değil, eski ben nasıldı? Bu kadar şeye nasıl dayanıyordu? Sen,siz biliyorsunuz zaten benim öyle özenilesi bir ailem yoktu, annem benden nefret ederdi ama onun aksine babam çok severdi. Benden sürekli özür dileyip duruyordu hayatımı mahvettiği için, tehlikeli bir adam olduğu için. " derin bi nefes aldım, sanırım eskileri hattırlamak beni üzmüştü birazcık. Çağan beni kendine çekince durmayıp konuşmama göğsüne devam ettim,
"Ama ben ondan kaçamadan o benden gittmişti Ve bunu kendimden çok sevdiğim, her koşul da güvediğim kişi yapmıştı. Yok çağan ben eskileri özlemiyorum, mazi benim en büyük yaram. Hattırladıkça kanıyor." dediğim de son cümlem de derim bi nefes almıştım,

Çağan kafama bi öpücük kondurup konuşmaya başladı, "Aselim, canımın içi ben bilmiyorum neden bunu sorduğumu seni incitiysem eğer özür dilerim, ben yani biz her zaman her koşulda yanında olacsğız buby unutma. Şimdi kalkıp üstünü değiş, eğer terli terli uyursan.." diyip tikimle oynamaya başlayınca gülerek ayaklandım.
" Tamam tamam ben anladım. " diyip koşarak odadan çıktım ve arkamdan çağanın kahkahası..

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now