Kİ 11.BÖLÜM

7.6K 448 114
                                    

İmkansız."
^Ben zor kız değilim. Ben imkansızım.^

Multii : Demiir .


Yıldızı okşayarak sevin;*
Yorumlarda buluşşak^

Sabah kafamın dibinde çalan şarkı aynı zaman da efonun eşilik etmesiyle güzel bir güne daha gözlerimi açtım . Yada pörtletim evet bu daha uygundu . Efo pepeenin şarkısını açmış aynı zaman da eşlik ediyordu .

" İkiii ekmekk alldımm . Evee gidiyoruum
Biri büyük,biri küçükkkk . İkii ekmek aldıım.
Büyüüük . Küçükkkk . "

Ona bakıp " Efom bey özlettiniz kendinizi. " dediğimde havalı bi şekilde ellerini saçlarına atarak konuştu .

"Bende öyle düşünmüştüm bacımcan o yüzden minook uykumdan uyanıp seni uyandırmaya geldim . Neyse çabuk kalkıp hazırlan okula gitmemiz lazım malesef. Bende alpaşkıma günaydım öpücüğü vermeye gidecem . " diyip kıröırdayınca kafasını umutsuzca iki yana salayıp gülüp onu dışarıya gönderip rahatlamak için banyoya girdim. kısa bi duş aldım .

Duş aldıktan sonra hızlıca saçlarımı kuruttum . Ardından dolabımın karşısına geçip giyecek bişeyler bulup hızlıca üzerime geçirdim .

   Pantolonla kazağı üzerime geçirip efeden arakladığım gömlegi belime bağladım ve saçlarımı dağınık bi şekilde gözlerime sadece masakara sürüp, saçlarımı da toplayarak  dudaklarıma pembe belirgin bi ruj sürdüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pantolonla kazağı üzerime geçirip efeden arakladığım gömlegi belime bağladım ve saçlarımı dağınık bi şekilde gözlerime sadece masakara sürüp, saçlarımı da toplayarak dudaklarıma pembe belirgin bi ruj sürdüm . çantamı da alıp odadan çıktım .

Aşağıya indiğimde geç kalmamıza az kalmış olacak ki erkeklerin hepsi kahvaltı masasından kalkmıştı . Bende tam kapıya doğru gidiyordum ki alp kolumdan tutarak " Nereye güzelim al şunu ye sabahları artık birşey yememen gözümden kaçmadı değil. Hasibe teyzeye görünce bacaklarını kıracakmış . Çirpu gibi olmiş dedi . " dediğinde gülüp gözlerimi pörtlettim . yanağını öptüm ve elindeki sandiviçi yemeye başladım .

Erkekler arabasına binip yola çıkmıştı ne kadar diretseler de ben onları ikna edip göderniştim ve sonunda sandiviçimi bitirip hızlıca motoruma atlayıp son sürat sürmeye başladım .

Okula geldigim de motorumu alpin arabasının yanına park edip okula dogru yürüdüm .

Sınıfın önüne gelince beni kimin bekledigini bilmeden kapıyı hafif tıklatıp içeriye girdim . Aha iti an çomağı hazırla derste gül hoca vardı bizimkilere göz kıpınca güldüler . Gül hoca bana burun kıvırıp bakarak " Sonun da teşrif edebildiniz asel hanım . " dediğin de herkesin gözü de bizdeyken hocanın yanından geçerken
" Evet ben geldim kapılar da karşılamana gerek yoktu tatlım . Şimdi dersine devam edebilirsin . hayır ne özrü . Lütfen ." dediğim de sınıftakilerden kahakaha sesleri yükselirken takmadan yürüdüm ve efenin tutugu yumruğa vurup yerime oturdum .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now