Kİ 30.BÖLÜM

6K 357 435
                                    

Bizi mahrum etme."
Multi : Şebeğiim ... ❤


Yeni bölüm geldi ,
Yıldıza tıkla okumaya başla şwldşwlkaöe .

Beğenmeniz dileğiyle ..♥

ASEL ' DEN ...

Gözlerimi açtığım da ilk nerde olduğumu sorgulladım . Baktığım da gözlerim karanlığa yavaş yavaş alıştıktan sonra orkun abinin evinde olduğumuzu anlamıştım . En son asansördeydim. Kesin bayılmıştım kim bilir bizimkiler nasıl endişelenmişti . Hemen üstümdeki ince pike tarzı şeyi attım lavaboya gidirip elimi yüzünü yıkadım saçlarımı tepeden topladım . Aynadan kendime bakınca boynumdaki pasuman dikkatimi çekmişti sonra aklıma o sürtük gelince kafamı iki yana salayıp boşverek hızlıca aşağıya inmeye başladım . O kadar hızlı patür kütür iniyordum ki son basamakta ayaklarım birbirine dolamıştı kendimi gözlerimi yumup yer çekimine bıraktığım an o sert düşüş yaşanmadı gözü açıdığım da karşım da bana sırıtan bir adet efo vardı gülüp saçlarını karıştırdım .

" Seni kahraman yine hayatımı kurtardın he?" diye gülerek konuştum . Efe havalıca ellerini saçlarından geçirip " ee bebeğim biliyorsun bu işler benden sorulur . Bi efo çalışır kolay yetişmedi . Farkım felan " dediğin de koluna vurup saçlarımı savurup aynı onun gibi havalı bi şekil de " Ego moodun açık kalmış canım . Onu bi kapatıver . " dediğim de arkamdan kahkaha sesi gelmişti baktığım da alp kapıya yaslanmış bizi izliyordu .

Efe yalancı bi şaşkınlıkla " Yiaah salak sen orda bizi mi izliyordun aşkım yah . " diyince alp ayağını kaldırıp kafasının tam ortasına terliği fırlatmıştı . Ben kahkahlarla gülerken efo
" Aşkım lütfen ama komşular duyacak şimdi özlemizi dışarıya yansıtmayalım sonra ayıplanırız felan . " dediğin de alp son radesine gelmişti yine " Ulan neden iki dakika beni salmıyorsun yemin ederim senin yüzünden hayata küsecem . Kendimi odama kapatacam yemeği felan kesecem ölümümü bekleyecem . Hayırlısı bu heralde . " dediğin de efo ona öpücük attıp . Tırnaklarını işaret yapıp " Aşkım hani oradı bizim odamızdı ? Hani beraber yemek yemeye çıkacaktık ? Hani bu ilişkinin adını koyacaktık ? ALP YOKSA SEN BENİMLE GÖNÜL MÜ EĞLENDİRİYORSUN?! " diye bağırığında her zaman ki gibi alpi çileden çıkarmıştı . Alple efonun ilişkisine bayılıyordum ya sonunda efo hep dayak yiyor ama olsundu .

Bu ilişkinin tuzu biberi canım .

Az sonra yemek hazırlanmıştı . Hemen masada yerlerimizi almıştık . Ben hayvan gibi yerken beni izlediklerinin farkındaydım . Ağzımdakini yutup " Tamam çıkarın ağzınızdaki baklayı . Sizin yüzünden rahatça yemek yiyemiyorum be ! " dediğim de hepsinin solgun yüzü gülmüştü . Orkun abim boğazını temizleyip " Bak meleğim şimdi diyeceklerimi can kulağı ile dinle tamam mı?" dediğin de kafamı saladım .
" Biliyorsun ki senin sinir kontürol sorunun var ve bu sana azıcık pahlıya patladı dün . Fenalaştın dün asansörde o an ne hissetim bilemezsin karşımda boğazından kan akan bi şekilde gözlerin gitmişti . Ömrümden ömür gitti yemen ederim . Şey senin hastalığın ilerlemiş artık sinirlendiğini hisettiğin an o ilaçı içiyorsun . Yoksa daha kötüsü olabilir meleğim . Bak bu dediklerimi aklından çıkarma . Bizim için kendine dikkat et küçüğüm . " dediğin de onun lafını yanındaki çağan devam ettirmişti .

" Dememiz o ki bizi kendinden mahrum etmeye kalma aselim ..biz sensiz bi hiçiz . Sen bizim ailemsin . " dediğin de efo acıyla gülüp
" Yeri geldiğin de benimle çocuklaşan , saçlarımızla oynayıp dizinde yatıran , yemek yapıp çağıran , uyutup kaldıran yani ne biliyim işte bi anneden daha fazlasın bazen ." dediğin de gözlerim dolmuştu resmen bu ne duygusalıktır bendeki değişiyor muyum ne?

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now