Kİ 22.BÖLÜM

6.4K 378 369
                                    

Hesaplaşma Günü."

Multii : Adaar.💛


Yıldızı okşayarak başlayın:*
Yorumlarda buluşaaak^

Uppuzun bi bölümle yine karşınızdayım güzelliklerim ♡

Hadi daha fazla bekletmeden okuyun

HEPNİZİ I LOVE KURAN ÇARPSIN 😂♥

ADARIN AĞZINDAN

Gözlerimi melek gibi uyuyan aselden alamıyordum . Tabiki onu alplerden kıskanmıyorum ki ben zaten onu kıskanacak kadar yakını değilim . O seviyeye daha ulaşmadım. Bu düşündüğüm canımı azıcık olsada yakmıştı . Asel ... çok değişik bi kız ki bu değişiklik insanın hoşuna giden tiptendi .

O gün onu karakol da gördügüm de şaşırdım . Bi kıza göre gayet rahattı ve elleri tırnak kopmasından korkmak yerine attığı yumruklarla kırmızlaşmıştı . Dudağının kenarında kurumuş olan yarasını kapatmak yerine öylece bırakmıştı . Yani herşeyiyle değişikti kesinliikle diğer kızlara benzemiyordu .

O, çok özledi.

Mesela diğer kızlar kendini zor kapatan şeyler giyip apartman gibi topuklular giyerken asel rahatlığına düşgün oldugu için spor giyiniyordu . Ve alplerin giysilerini çoğunlukla giyiyordu.

Beni aldatan eski sevgilim olacak şahısı tabiki de gram bile sevmiyordum . Ailemin zoruyla yanımda barınıyordu . Bu yaptığı ne kadar umrumda olmazsa da en yakın arkadaşımla birde benim yatak odamda yapması koymuştu . Ama iyiki dövmüşüm ve 5 kattan attıp üzerine kızgın yağ dökmüştüm . Yoksa şimdi ne asele tanışacaktım nede burda olabilecektim .

Hayat şansı bazen karakolda dönebiliyordu.

Zaten gereksiz paragöz müdürümüz biricik (!) Oğlunun halini duyunca ve görünce beni okuldan attmıştı . Bende okul ararken buranın önerilmesiyle buraya gelmiştim . Aselin burda olduğunu bile tesadüfen ögrenmiştim . Buraya gelmeden herkez kuralsız ve süper5 ' li den bahsetmişti . Kuralsızın asel olduğunu duyduğum da az da olsa şaşırmıştım herkesin korktuğu kuralsız asel ve süper'5li de grubuydu .

Asel hafif burnunu kaşıyıp teprenince alp yüzüne gelen saçlarını özenle toplayıp üstüne öpücük kondurdu . Efe ise aselin çantasını yanına alıp ayaklarını sıraya doğru uzaatı . Asele çok değer verdikleri ve sevdikleri beliiydi .

Asele olan sevgileri gözlerinden okunuyordu.
Hepsinin.

Gözlerimi aselden inatla çekmiyordum . Asel bu kez gözlerini aralayıp esnedi . Kafasını alpin göğsünden çekip ellerini yumruk yapıp gözlerini kaşıdı bu hali o kadar tatlı gelmişti ki yüzünü gözünü mıncırasım geldi .

Yüzünü,gözünü mıncaracağım şimdi .

Asel sonunda tamamen ayılınca zil çalmıştı . Asel gülerek alplere birşeyler anlatırken efeyle birden el çarpasıyla bende güldüm . Efe aralarında en şebeğiydi ve en çok aseli güldürendi . Asel çantasını koluna attıp sınıfa geldiği kızın yanına dogru yürüdü ve erkeklere dönüp öpücük göndererek konuştu . " Siz depoya geçmeyin hemen eve geçin bende gelirim beraber geçeriz . Dikatli gidin ha . " dediğin de hepsi asker selamı verince çağan asele dönüp
" Sende kendine dikkat et bebeğim bişi olursa telefon et . " dediğin de asel ellsalayarak o kızla beraber dışarıya çıktı .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now