Kİ 10.BÖLÜM

8.2K 436 138
                                    

Duygular ve Duyu organları.
Multii : Poyraz yavruu 💚

Yıldızı severek bölüme başlayın :*
Yorumlar da buluşaak^


Zil çalınca bizimkilerle beraber kantine gitmiştik. Kantin de oturuken efe bize yiyecek birşeyler almak için kantin sırasındaydı. Oturduğumuz masa tam ortada olduğu için bende gözlerimi kantin de dolaştırıyordum. Gözlerim beni izleyen mavilerde takılınca ben ona mimiksiz bi şekilde bakıp önüme döndüm.

Çok gözüme batmaya başlamıştı .
Her bakışım da mutlaka göz göze geliyorduk.

Efenin aldıklarını yerken masamıza eren geldi. Sandalyemin arkasından bana doğru eğilmişti. Elimi kaldırıp hafif şekil de yüzüne vurdum . Eren bana bakıp sonra gözlerini pörtleterek efeye döndü,"Hayatım bana dokunmak için yaptığının farkındayım. Bunlara gerek yok istediğin yerimi sevebilirsin." diyince sırıtmaya başladım.

Bizimkiler gülerken erene bakmaya başladım, kafam arkaya çevirerek. Aslında yakışıklı bi çocuktu hatta herkesin sahip olmak isteyeceği bir tipti,ama kafayı bana takmış durum da bu okuldaki birçok kişi de ona platonik olduğunu biliyorum. Kızların lavaboda erenin adını ağzından düşürmeyerek yaptığı dedikodulara şahittim. Eren playboy bir çocuk değildi. Şuana kadar benden başkasının yanın da görmedim. Benim yerimde başkası olsaydı çoktan kabul etmişti ama işte ben kendimi hiçbir ilişkiye hazır hissetmiyordum.

Biz o defteri önce kapattık,sonra yaktık.

Erene sırıttatak bakıp konuştum.
"Ulan eren o kadar kişi peşinde ama sen de benim peşimdesin . Neden?" sorduğum soru ile birazcık şaşırmıştı. Yarı ciddi yarı alaycı sesiyle konuştu " Ama aselcim onlar kimin umrunda benim umrumda olan sensin ki,sen de biliyorsun peşim de olanların yarısı altıma girmek için peşim de,ama sen ilk günden beri peşindeyim bana vurmaktan hariç hiç dokunmadın bile, kaç kez dayak yedim,işte senin farkın da bu sen olduğun gibisin o yüzden bu beni sana çekiyor. Ne yapim kızım bu kadar güzel olmasaydın. " diye konuşunca ona gülümsedim. Güldüğümü gördüğün de yanağımdan makas almıştı. Aslında eren bana aşık değildi sadece farklo bulduğu için küçük bir ilgisi vardı bana karşı.

Aşk zayıflıktı.Ben bunu gördüm,bunu bilirim.

Efo erene bakarak, " Ulan kız olsaydım şuan boy boy çocuklarımız olmuştu ero. " dediğin de kahkaha attmıştım sesli bi şekilde. Zaten kantinde ilgi odağı olduğumuz içim gülümsediğim için bütün kantin bana döndü. Ben göz devirince alp bağırarak," Dönün lan önünüze hiç mi gülen birini görmediniz? Elimden bi kaza çıkacak."dediğin de anıl iç çekerek "Bu kadar güzel gülenini görmedik." Kaşlarım çattılırken bizim erkekler ve artı olarak demir sinirle anıla bakarken yanındaki arzu, "Anıl sen ne dediginin farkında mısın? O kızı nasıl beğenirsin? Düşmanımız o bizim." dediğin de ben sesimi yükselttim.

Alaycılıkla yerimden kalkıp masalarının önün de arzunun hizasına eğilip," Yanlız sürtük beğeniyor olsaydı sen bunca zamandır zaten yanındasın. Seni beğenirdi, Ve seni düşman sayamıyorum. Çoluk çocukla uğraşılmaz. " dediğimde kantinde oooo'lamalar hava da dolaşarken arzu bağırarak onları surutturdu. İğrenerek anıla bakıp, "Bir daha benimle ilgili hiç bir yorum yapmanı iste istemiyorum. İltifatlarını yanında ki arkadşına sakla, " diyip önümdeki poyrazın koluna girdim. Poyraz beni durdurup anılın yanağına vurdu iki kez."Bak güzel çocuk. Bir daha böyle bir bok yersen, olacaklardan sorumlu olmayız. " anıl birşey demeden önüne döndüğün de kantinden olay çıkmadan çıabilmiştik.

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now