Kİ 29.BÖLÜM

5.8K 368 315
                                    

Beni Sınamayın."
Multi : Adarcığııım 🔥

Multi : Emre aydın : Hoşçakal ( Dinleyin pls.)

Depresyondan merhaba tatilin son günü gözyaşlarım beni bırak diye yalvaroyor ama metanetli olmalıyım şunun şurasında ocağa ne kaldı ki skkskdkskskd

Haydi yine iyisiniz hemencicik bölüm attım . Nerde benim gibi bi yazar ulan lakdkskskdks

Yıldızı okşayarak,başlayın:*
Yorumlarda buluşşak^

Efellerin odadan çıkışıyla yüzümdeki büyük gülümsemeyle ile banyoya girdim . Kısaca işlerimi halledip direk odama geri döndüm saçlarımla kaç zamandır uğraşmıyordum . İçimden uğraşmak gelince maşayı prize takıp ısınmasını beklerken hemen giyecek bişeyler çıkardım . Hazır kombin olunca bakmadan direk üstüme geçirdim .

Lacivert küçük yırtıkları olan dar paça kotumu giyip üstüne siyah çizgi desenleri olan siyah kazağımı giyip önünü kotumun içine kattım siyah deri ceketimi giyip siyah deri postallarımı da ayağıyma geçirdim . Maşanın iyice ısındığından emin olduğum da saçımı özlenle yapmaya başladım . Tam 15 dakikada hepsini bitirmiştim . Dalgaları büyük büyük yapmış ve doğal gözükmesini sağlamıştım . Ardından siyah göz makyajımı yapıp dudağıma kırmızı rujumu sürüp bizimkilerim birlikte aldığı kolyeyi de boynunma takıp aşağıda gelen böğürmeler sonucu aşağıya indim .

İki dakika beklemeyin zaten.

Beni görünce hepsi ıslık çalınca utanarak başımı öne eğdim . Şaka şaka saçlarımı savurunca efo beni kendi etrafımda bi tur dönderdi . Saçlarımı öpüp " Saçların çok güzel olmuş bebeğim . Aynı senin gibi . " dediğin de yanağını öptüm . Herkes aynı şeyleri söylerken sonunda evden çıkmıştık . Hepimiz alpin arabasına binmiştik . Efoyla yolda her zamanki gibi şebekliğimizi yaparken bizimkilerde gülerek bizi izliyordu . Geç olduğu için alp okulda yemeyi teklif edince hepimiz kabul ettik . Okula gelince hızla beklemeden arabayı park edince hepimiz arabadan indik . Bizim okulun güzel malları hala alışamamış olacak ki konuşmaya başladılar . Gözlerimi devirdiğim sırada çağan kolunu omuzuna atınca kantine yürümeye başladık . Acaip açıkmıştım yav .

Kantine gelince poyraz hepimize tost yaptıracağını söyleyince efo " Valla poyrazcım ben tek tostla asla doymam . O yüzden sen bana 3 tost 2 poğaça 1 simit 2 çay 1 kola 6 tane de çikolatalı süt al aslanım . " dediğin de poyraz " direk kantini alsaydım efe daha az masraflı olurdu . " dediğin de efe nıcklayınca kafasını olumsuzca salayıp sıraya girdi . Zaten tek tük kişi vardı . Bizimkilerle konuşurken içeriye adar ve kolunu omuzuna attığı çiçek içeriye girmişti . Umursamazca önümü döndüm . Az sonra çiçeğin gölgesi sonrada çığlığı nasamıza düşmüştü . Çiçek ellerime bakıp çığlık atınca efe sandalyeden düşmüştü herşey o kadar hızlı olmuştu ki ne yapacağımı şaşırmıştım . Sonra çiçeğe bakıp " Bi dur kızım . Yok birşey . " dediğim de efo sanki normal birşey der gibi " O hep yapar böyle şeyler normal yani . " dediğin de adarın gözlerimin içine baktığın da önüme döndüm . Çiçek ağzı açık efoyu dinledikten sonra direk konuşmaya başladı . Haydin hayırlı olsun . " Yaa yaa öyle mi bende dedim belki bişey olmuştur öyleyse sorun yok yani tabiki elinin haline üzüldüm ama şey oldu işte . Aaa neyse ben sizi adarla tanıştırmadım dimi ama siz tanıyorsunuzdur . Adar benim kuzenim aynı zaman da ilk aşkım." diyip kahkaha attınca bende güldüm . Hataa baya baya güldüm . İlk aşkıymış bu kadar yakın olamaları zaten bu sebep açıklar gibiydi . Adar endişeyle cümleleri toparlamaya çalışarak " Yani şey demeye çalıştı çiçek . Şeydi o zamanlar bebektik o da yani yoksa bişey olacağından degil . " dediğin de hala gözlerimin içine bakıyordu . " Kimin kiminle ne olduğu bizi ilgilendirmez . Herkesin hayatı kendine . " diyip son bi bakış attım . Adar gözlerime hayal kırıklığıyla baksada umursamadım . Yada umrsamaya çalıştım .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now