Kİ 15.BÖLÜM

6.2K 398 154
                                    

Güzel."

Multii : Asel.

Yıldızı okşayarak başlayın:*
Yorumlar da görüşeeek^


1 AY SONRA,
EFE ' DEN

1 ay tamı tanmına 30 gündür. Aselsiz geçiryor . Hala bitgisel hayata her gün istisanasız yanına gidip konuşuyoruz ama hiç bir tepki yok .

Neyse, o tepki vermezken bile güzel.

Bu 1 ayda sadece okula gidip geldik . Ben eskisi kadar konuşmuyorum hatta gerekmedikçe ağzımı bile açmıyorum . İçimden gelmiyor aselsiz, bacıcanımsız bi bok yapasım yok . O uyanmadan da eski efe hiçbir zaman dönmeyecek .

Şuan bu 30 gün de olduğu gibi bu siktiğim okulundayız . Sadece ben değil alpler de çok bitik durumda . Alpi kaçkere gece aselin odasında yastığına sarılıp agladığını gördüm . Çağan desen her zaman ki gibi sesiz ama gözleri aselin adı geçince anında doluveriyor . Gözleri mavilikten çok kırpızılığı ön planda . Poyraz bu 30 günde elini gitarına sürmedi . Neden diye soruduğumuz da ise aselsiz bi tadı tuzu olmadıgını söyleyince haklılığıyla susutuk .

Onsuz bir hiçtik.

Derse mira hocanın gelmesiyle yüzümde buruk bi gülümseme oluştu . Bacıcanım mira hocayı severdi . Hatta en çok onu severdi .Hoca her zaman ki gülümsemesiyle içeriye girince kısa bi günaydından sonra oturduk hocanın gözü bizim sıraya değince kaşlarını çatıp kızgın çıkarmaya çalıştığı ses tonuyla " Çocuklar asel nerde ? Siz burdaysanız onun da burda olması gerekirdi." dediğin de gözüm dolmaya başlamıştı . Mira hoca ablasının doğumu için izne ayrılmıştı bu yüzden hiç birşeyden haberi yoktu . Ben kısık çıkan benim bile duyamayacagım bi ses tonuyla " Gerekirdi, Yanımızda olması gerekirdi . " diye söyledim . Alp mira hocaya bakıp kısa bi göz temasından sonra yanındaki boş yere bakıp
"Asel kaza yaptı hocam . O yüzden 1 aydır bitgisel hayatta . Yanımızda olması gerekiyordu . Ama değil ." dediğin de mira hoca açılan ağzını elleriyle kapadı ardından gözleri doldu dolu oldu .

Nihayet kendine gelince " Nasıl nasıl oldu çocuklar neden bana da haber vermediniz? " diye sorunca bu kez poyraz cevap verdi . " Biri biri motorunun frenleriyle oynadığı için kaza yaptı . Kafasında ağır hasar varmış . " dediğin de mira hoca güç verircesine gülümseyip konuştu .

" Hadi ama onun, aselimizin ne kadar güçlü olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz . Eminim uyanacak ve bana güvenin o uyandığın da daha bi iyi olacak çocuklar . Sakın kendinizi üzmeyin o sizin üzüldüğünüzü hisederse,oda kendini üzer ve o zaman hiç uyanamaz . " dediğin de 1 aydır yapmadıgım gülümsemeyi dudaklarıma yerleştirdim .

Mira hoca haklıydı. O bizim aselimiz .
O çok güçlü.

Mira hocanın dersi bitince bahçeye çıkmıştık . Hepimiz oturunca yanımıza arzu ve yandaşı geldi . Biz hiç takmadan karşıya bakmaya devam ettik . Arzu o igrenç dudaklarını bükerek konuştu .

Hayır amına koyiyim takmıyoruz . Neden ısrar ediyorsunuz.

" Selam çocuklar . Biz bugün bi parti veriyoruz bizim evde sizi de davet etmek istedik. Gelirsiniz dimi? " diyip o susunca yanındaki yandaşı adı sanırsam dilaraydı .o bana bakarkak konuştu . " Hem aseli biraz kafanızdan attıp eğlenin bence . Sizin de ihtiyaçınız var gibi . " diyince o bakma gereği bile duymadım . Hala karşıya bakarken konuştum . " Aseli kafamızdan atsak ne yazar o bizim içimize işlemişken . Ve inan ki senin o eğlence anlayışını çok iyi biliyoruz . İhtiyaçımız felan da yok hayır olursa o da bizi ilgilendirir . " dediğim de dilara renkten renge girerken arzu cırlayarak konuştu . " O kız da ne buluyorsunuz be güzel bile değil. Kendinizi harcıyorsunuz. " dediğin de alp sinirle ona bakıp konuştu .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now