Kİ 18.BÖLÜM

6.7K 392 305
                                    

Düşman Okul."

Multii : Süper 5 ' li.💙


Yıldızı okşayarak başlayın:*
Yorumlar da buluşaaak^

Mira hocanın dersinden çıkmış . Şuan da kantin de oturuyoruz . Tek farkla efe tıkınıyordu . Efe bana tostunu uzatııp " Isır bakalım yoksa arkandan ağlar bak . " dediğin de kahkaha attıp bi ısırık aldım . Alp bize gülümseyerek bakarken bende ona baktım .

Eren kantinin girişin de gözükünce güldüm . Dün ben geldiğim de yoktu okul da içeriye girip gözleri beni görünce gözlerini kaşıyıp tekrar açtı ardından "OHA." diye bi tepki verince güldüm . Eren de iki kere beni görmeye gelmişti . Biliyordum. Çünkü sesleri duyuyor ,ama tepki veremiyordum . Büyük adımlarda yanıma geldi. ardından kendine yumruk attıp tekrar bana baktı . " Asel sen uyanmışsın lan. " diye bagırdığın da salaklığına güldüm manyak gibi kendine yumruk attmıştı ya efe agzındaki lokmayı yutup konuştu .

" Kanka asel de dün uyanmış sen okulda olmadığın için bilmiyorsun. " diyip anlatmaya başladı tabi detayları atlayarak .

Eren de dedikoducu karılar gibi dinliyordu .

Eren bana bakıp " Vay anasını sayın seyirciler vay . Yanlız asel iki kez seni görmeye geldim de sonuncu da orkun abine yakalandım adam çiğ çih yiyecek gibi bakıyordu . Birdaha götüm yemedi valla . Ama geçmiş gitmiş. Hala güzelsin kızım . " dediğin de güldüm . Ben gülerken alp efenin içtiği kolanın çöpünü erenin kafasına atmıştı . Eren gülerek kalarken, hepimiz güldük . Akılanmazdı bu ..

Diğer ders başlayacağı için tekrar sınıfa gidecekken bizimkilere dönüp " Siz gidin ben bi su aliyim." dediğiim de cevaplarını beklemeden su almak için, su dolabının önüne gelip iki tane su alıp parasını uzattım ama benimle beraber uzatınça uzatana baktım .

DEMİR. Parazit canlısı.

Demir elindeki parayı benle beraber uzatınca omuz silkip parayı uzatım . Demir kantinci abiye "Abi sen burdan al şunun parasını. " dedigin de sinirle ona baktım.

Ne sanıyor du bu beni? Dilenci felan mı?

Ardından parayı adamın yüzüne fırlatıp
" Parasını burdan kes sen abi demir ben kimsenim parasına muhtaç değilim . Birdaha böyle bir şey yapma. Dilenci miyim amına koyim ben . " dediğim gibi arkamı dönüp yürümeye başladım . Ta ki kolum tutulana kadar .

Yarabiil allemin senden acil sabır bakli istiyorum.

Demir kolumu tutup beni kendine çevirince
" Neden ha neden ! Neden alplerin para vermezsine izin veriyorsun ! Erenle gülüyorsun . Benim ne eksiğim var ha ! " dedigin de kolumu ondan çekip hissterik bi şekilde gülerek konuştum . " Sen kendini onlarla mı kıyısıyorsun? Hiç unutma bu diyeceğimi sakın aklından çıkarma bunları tamam mı? onlar benim canım sen kimsin seviyorum diyip sürtüklerle dolaşan bi piç playboy . O yüzden benden uzak dur. Senin onlardan eksiğin olamaz fazlaca iğrencliklerin varken." diyip kolumu kurtarak yürümeye başladım . Sözde yakın davranacaktım ama adamın hasta ediyolar benim de bi sabrım var ulan .

Taktik maktik yok bundan sonra, Bam bam bam.

Sınıfın önüne gelince kapıyı hafifçe tıklatıp içeriye girdim . Ha bende diyorum nerde kaldı bu . Şuan içerde bircik (!) Gül hocamız vardı . Tam kapının önünde durmuştu . Sırıttıp " Aa hocam kapının önünde yollarımı gözlemenize gerek yoktu ki . " dediğim de sınıftan kahkaha sesleri yükselince benim de sırıtmam büyüdü . Hoca bana bakıp " Hah asel sen ölmemişmiydin? " diye sorunca alaycılıkla
" Burda ve karşınıza olduğuma göre . Biraz beynini zorlarsan bu sorunun cevapını bulabilirsin. Hiç bir gelişme yok hala aynısınız ." diyip en arkadaki alpin yanına oturdum .

Kızımız İçinWhere stories live. Discover now