Kİ 44.BÖLÜM

4.4K 310 265
                                    

Multi: Efom❤

Açtığımız kapıdan içeriye girdiğimiz de çantayı yere fırlattıp kendimi yere doğru bıraktım. Yere düşmeden beni tutan kollar ile kim olduğunu bakmadan o kollara sıkıca sarıldım.
"Şu tipe bakar mısınız? Yavru kedilere benziyorsun kızım." alpin kulağıma dolan sesi ile güldüm. Hepsi anlımı öpüp uzaklaşırken alp beni kucağına alıp taşıdı.

Evet ben bir süs eşyasıydım.

Çok yorucu geçmişti bugün, çünkü adar ile yaşadıklarımızdan sonra efoyla alpin bi nevi ağzına sıçmıştık, ardından ben mira hoca ile kız soyunma odasını boyamıştım. Alpler ise o ara kaybolmuşlardı ama nereye gittiklerini bilmiyordum. Kantine filan indiler heralde.

Alp kucağın da ben ile kapıyı zorlanmadan açıp beni lacivert ve beyaz ağırlıklı odasının ışıklarını açtı. Gözlerimi sıkarak ışığa alışmaya çalıştım. Gözlerimi kaşıdığım da alpin kısık sesi kulağıma doldu,"Seni başka biriyle paylaşmak istemiyorum ki ben.. " adar ile aramızda olanlardan haberdardılar. Bu onlara zor geliyordu biliyorum, bana da çok zordu başka birini hayatıma almak alıştığım düzeni bozmak demekti. İnşa ettiğim duvarların yıkılması demekti. Ama,bu ondan vazgeçeceğim anlamına gelmiyordu.

Alp beni yatağına bırakıp ayağımda ki sporları çıkarıp saçlarımı acıtmadan topladı. Pikeyi üzerime çekince kollarım ile kollarını tuttum.
Dudaklarımı büzünce gülüp anlımı öperek dolabına yöneldi bi kaç dakika orda oyalanıp ardından odada ki banyoya girdi. Çok geçmeden üzerin de ki rahat kıyafetler ile çıktı. Bunları açık tutuğum kısık gözler ile izliyordum. Kısa bir zaman sonra yatağın diğer tarafı çökmüş ve alp beni sarmalayarak pikeyi üzerimize örtmüştü kafasını saçlarıma gömüp derin bir nefes çekti,"İyi uykular güzelim." gülümseyip kollarına sarıldım."İyi uykular yakışıklım." diyip açık bırakmadığım gözlerimi kapattım.

"Ben nerelere gidem, ben kafamı hangi taşlara vuram. Ben ne edem komuşlaarr yetişin,komşularrr " kulağımın dibinde bağıran ses ile yerimden sıçrayarak gözlerimi açtım. Gözlerim ışığa alışınca tamamen açıp tepemizde durmuş ellini beline koymuş kafasında ki hatice teyzenin yazması ve yüzündeki unlar ile bize bakan efoyu görünce tüm sinirim ve uykum kaçmıştı. Kahkaha attığım da alpim kolları daha da sıkılaşmıştı. Efo kendini toplayıp elini alpin kollarına attıp ayırmaya çalıştı,"Seni yelloz demek benim evimin direğini yoldan çıkardın." saçımın tutamını acıtmadan çekerken gözlerimi kısıp elimi uzamış saçlarına attım. Çekip bağırdım,"Sanane olum,hem o benim aşkım. Sen kimsin be? " elini dizlerine vurarak bağırmaya başlayınca çaktırmadan güldüm.

Yatakta ayaklanıp saçlarını çekmekeye devam ettim,o da saçlarıma asılmıştı ama çekmiyordu sadece tutup kafamı sağa sola salıyordu. Gözlerini kısıp burnumun dibine girdi."Seni pis güzel,bırak ulan saçlarımı." Saçlarına biraz daha asılıp kaşlarımı kaldırıp indirdim. Kafasını sağa sola salayıp elimden kurtulmaya çalıştıkça ben zıplıyordum."Kızım sen biliyor musun? Şu saça dokunmak için ölen biten kızlar var. Sen ise gelmiş çekiyorsun. Aşk olsun bacıcanım. " dudaklarını büzünce kahkaha atarak kafasına sarıldım. Kendini üzerime doğru bırakınca ikimiz birden yatağa düşmüştük. Hemde alpin üzerine.

Alp evi inletecek şekilde bağırınca hemen aralarından çekildim. Kapıya doğru gittiğim de kapıdan giren orkun abi olunca direk sırtına atladım. Dengesini sağlayıp zorlanmadan bacaklarımı tuttu. Alp kalkmıştı ve ona yapışmış efodan kurtulmaya çalışıyordu. İçeriye giren bizimkiler ile çağan efolara bakıp ıslık çalmıştı. "Aman siz meşgulmuşsunuz biz gidelim. Sonra geliriz, aman abicim fazla ses yapmayın komşular rahatsız filan olur." çağan alpe bakıp konuşunca başta ben olmak üzere hepimiz güldük. Alpin yüzünü görünce dudaklarımı birbirine bastırdım. Yüz ifadesi ebenizi belleyeceğim der gibiydi. Karan da olaya dahil olarak,"Alp abicim lütfen işinizi sessiz halledin, biliyorsunuz ki ses yalıtımlarımız kötü. Biz çıkalım da çifte kumrular işlerini halletsinler." efo alpe daha da yaklaşıp bize kıçını dönmüştü. Bacağın da alpe sarımıştı.Alp ise kafasına vurup kolarından çıkmış ve arkasında ki yastıkları üzerimize fırlatmıştı.

Kızımız İçinOn viuen les histories. Descobreix ara