16/october/51

1K 104 66
                                    

16 Ekim 1951


Dumbledore

Hafızam biraz da olsa zayıf olabilir, ancak dediğimin tam olarak "kendini beğenmiş, burnu büyük, SİNİR BOZUCU piç, lanet üstünlük kompleksine sahip aptal kibirli, mütevazıymışsın gibi davranmaktan oldukça hoşlanan, seni iki yüzlü, hayır şeker istemiyorum" olduğunu sanıyordum. Sarhoş bile değildim.

Ama yine de, hayatının sonuna dek asası olmadan bir odaya kilitlenen benim, yavaşça deliriyorum. Hafızama ne kadar güvenilebilir ki? Zannederim ki şimdiyse bana geceleri kendimi avuttuğum şeylerin de yanlış olduğunu söyleyeceksindir—hiçbir zaman elimi saçlarının arasına daldırmadığımı, hiçbir zaman asandan karanlık büyülerin çıkıp yüzünü aydınlatmadığını... Muhtemelen şimdi de hiçbir zaman doruğa ulaştığında boğazının derininden bağırmadığını söyleyeceksindir. Şimdiyse Aberforth dışarı çıktığında seni o eski meşe odunundan yapılmış kafeye götürmediğimi...

Devam et. Bir daha asla büyü yapamamama rağmen benimle Biçim Değiştirme kitabıyla alay et. Uzun burnunun üzerinden bana bak. O burnu kim kırmıştı bu arada, eski arkadaşım? Seni sarmış olan sıcağından kurtarmaya gayret gösteren kişi mi?

thirty-five owls | grindeldore epistolary (çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin