16/march/82

526 64 46
                                    

16 Mart 1982


Sevgili Albus—

Gerçekten de rezalet bir orospusun, bunu biliyor muydun? Yani, bu aslında muhteşem bir şey. Gerçekten de öyle. Beklediğimden daha fazla. Haddinden bile fazla. Hangi dokuz cehennemden birinde bunun yalnızca senin suçun olmadığını anlayacaksın? Verdammter Schweinhund*, düellomuzu neden kazandığını hatırlamıyor musun?

Bu dünyada, seni, herkesten daha iyi tanıyorum, Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore. Git ve Karanlık Lord'unu öldürüp aş bunu. Kendini suçlamayı bırakıp yine harikulade ol, her zaman olduğun gibi, özgürce uç, dünyanın önünde titremesine izin ver—ama bu zalimce olurdu, değil mi? Fakat senin hayatının her bir dakikası zalimce. Bir kereliğine gerçeği gör ve itiraf et!

Bana yalan söylemene gerek yok, eski dostum. Oh, sana şu an çok sert gülüyorum. Seni soyundurdum ve zıplattırdım, seni düzmem için yalvarttım—hiç kimseye yalvarmadığın kadar hem de, seni yararsız aptal—tüm bu insanların arasından, bana yalan söylemene gerek yok.

Voldemort'un icabına bak. Bana neden kazandığını anlat. Kim olduğunu itiraf et. Ya da şu lanet saçmalığa bir son ver ve baykuşlarını sadece acil durumlara sakla.





*Verdammter Schweinhund beş para etmez sefil, lanet piç, ahlaksız pislik...

thirty-five owls | grindeldore epistolary (çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin