Plecarea la mare

446 11 0
                                    

Este 2 iulie ,mă  trezesc ,îmi fac baie,mă îmbrac și îmi beau cafeaua și mă pregătesc pentru plecare . Este 9:30 mă urc în mașină și mă duc la gara sa iau trenul la ora 10 . Ajung la gara cu 10 minute înainte de  ora plecării , când să  mă urc in tren mami incepe sa plângă , parcă aș pleca 10 ani de acasă 😂 ,și începe să îmi zică cum face de obicei să am grijă de mine să fiu cuminte ,sa o sun ...etc
Mă urc in tren și aștept să plece trenul ,îmi dau drumul la muzica în căști până voi ajunge la Constanța .
...................
Peste 6 ore de mers cu trenul ajung în sfârșit la Constanța,acolo mă așteaptă Cristina prietena mamei mele.
Cristina : bună,draga mea !
Raluca: Sărut' mâna!
Cristina: Ce faci ,ai călătorit bine ?
Raluca : Am călătorit bine ,puțin obosită...
Cristina: Hai sa mergem acasă .
Raluca: Bine .
Ne urcăm în mașină și ne îndreptăm spre casa ,eu nu știu unde locuiește,dar voi vedea când ajung ,eram puțin speriata și imi era puțin rușine ,nu știam ce să zic . Am fost tacută tot drumul , ajungând acasă ,la ce-a de a doua casă 😊 să zic așa . La intrare mă întâmpină un cățeluș tare drăguț ,dar foarte rău,pe nume  ,king . Mă joc puțin cu el și după întru in casa mă spăl pe mâini ,mă schimb și mă pun la masă , vorbesc puțin cu  copiii Cristinei și mă duc să mă odihnesc  pentru mâine să fiu odihnita pentru ziua de mâine ,ziua cea mare ! Desigur ajung in camera și nu adorm instant cum aveam în gând .  Mă uit pe Instagram la hotel cum e ,cum e programul...etc . Și dintr-o dată îmi sună telefonul!
E Marin Răzvan ,ii răspund...
Marin : Buna ,Raluca ,ai ajuns ?
Raluca : Buna ,da acum ceteva ore
Marin : Esti bine ?
Raluca: Da ,sunt bine ,am câteva emoții ...dar sper să  mă descurc mâine
Marin : O sa fie bine  ,crede mă
Raluca : Sper sa fie bine , mulțumesc mult pentru tot
Marin: Cu plăcere ,o sa fie bine ,vorbim mâine
Raluca : Bine
După ce am vorbit cu Marin Răzvan ,tot nu puteam să adorm ,aveam o teama în mine ce  nu mă lăsa să mă liniștesc . Simțeam că o să o dau in bara rău de tot mâine . Incercam să mă calmez ,dar fără rezultat , într-un final cobor până în bucătărie și îmi fac o limonadă , dar mă simțeam puțin ciudat ,nu mă simțeam ca acasă ,dupa ce am băut limonada am urcat in camera . M-am pus în pat, mi-am pus alarma sa sune la 8 , că la 10: 30 trebuia să fiu la hotel . Am stins becul și m-am pus sa dorm .

vara Where stories live. Discover now