Un nou inceput

387 9 0
                                    

Inca o zi ,e ziua în care trebuie să mă mut ,dar îmi place mult și aici cu colegii . Nu am ce sa fac nu pot să mă împotrivesc domnului Hagi ,îmi fac bagajul și mă duc la hotel  la camera 23 ,îmi place are și asta tot vedere spre piscina 😊 . După ce despachetez ,mă duc să mănânc și după din nou la munca . E o zi ca oricare alta ,nimic special până acum . Dintr-o dată Andreea fata de care mă apropiasem cel mai mult  mă întreabă dacă am relație ,eu ii zic că nu ,chiar nu am  . Bineînțeles ea nu mă crede ,aproape nimeni nu mă crede când le spun că nu am avut nici o relație până acum  ,iar Bogdan celălalt chelner îmi spune :
Bogdan : Vezi poate te îndrăgostești,vara asta 😉
Raluca : Nu cred ,nu cred că există băiatul care să mă facă să mă îndrăgostesc acum
Bogdan: nu se știe niciodată
Raluca : Așa e ,dar nu cred
Bogdan: Mai vedem noi
Toți râdeau de conversația noastră eu eram foarte sigură că nu o să mă îndrăgostesc ,ei ziceau că mă voi îndrăgosti cu siguranță . Eu nu știam ce să zic ,eu credeam în sinea mea că nu se va întâmpla prea curând . Totul cu voia lui Dumnezeu,nu?
După o cafea ,un suc și o gustare ce au comandat clienții ,se apropie de ora 17 și mă gândeam să îi cer voie Domnului Hagi daca pot sa iau și eu o pauză până la 20 . Asta fiindcă voiam să mă duc la meci ,juca Viitorul cu CFR și voiam să merg . Îl.sun pe domnul Hagi și prin mare surprindere mă lasă să merg . Eu eram foarte bucuroasa și am mers la meci . Bineînțeles că meciul a fost câștigat de noi . După meci am mers din nou la bar și mi-am continuat munca acolo și am închis puțin mai târziu decât închideam deobicei . Mă pregăteam să merg in camera și atunci după mult timp mi-am făcut curaj să merg la piscina ,se vedea așa de frumos și bineînțeles că nu îmi era an și voiam sa stau puțin la aer  . M-am uitat să văd dacă toți dorm și toți dormeau buștean 😂😂😂 Am coborât jos ,fara papucei ca să nu trezesc pe nimeni îmi iau un suc de la bar și mă pun pe marginea piscinei cu picioarele în apă ,apa era destul de caldă . Și dintr-o dată cineva îmi zice :
- buna ,tu ești fata cea noua ,ai cumva cheile de la bar la tine ?
Raluca : da eu sunt ,le am . Vrei ceva ?
Era întuneric și nu puteam să îmi dau seama cine e ,dar vocea mi se părea cunoscuta
- îmi  dai și mie cheile ? Să pot să îmi iau și eu ceva ca să nu te mai deranjez ?
Ceva îmi spunea să nu i o dau că nu știu cine e ,dar până la urma i-am dat-o
Raluca : sigur ,apropiete
El venea cu pași mărunți spre mine ,eu nu știam cine e . La început îmi era puțin teama ,dar când am văzut cine e ,nu îmi venea să cred ,nu îl văzusem deloc până acum de cât timp lucrez aici . Eram foarte fericita că îl întâlnisem chiar daca am vorbit doar despre cheie .
I-am zis dacă vrea sa ii aduc eu ceva de la bar ,iar el a zis că nu ,își ia singur ,nu vrea să mă deranjeze  .

vara Where stories live. Discover now