Turcia

141 14 0
                                    

Eram in Turcia pe malul Bosforului ,era așa frumos ,eram așa fericită că ajunsesem in sfârșit în Turcia ,de mica îmi doream sa ajung aici . Nu îmi venea să cred că visul mi se împlinise. Eram de 3 zile in Turcia ,nimic nu era mai frumos decât să fiu cu Ianis privind Bosforul. După câteva minute ne urcăm pe un Iaht ,era o masă cu multi trandafiri, șampanie și mâncare , mâncarea e viața mea , fără mâncare nu pot sa trăiesc :)) după ce mâncăm Ianis mă sărută și eu ii zic : Ști că ne miroase gura ?
Ianis : te plac si când îți miroase gura și râde
Raluca : Ești băiatul perfect
Ianis : Și tu fata visurilor mele 😊.
Se pune in genunchi și îmi zice : Pe masura ce trece timpul, simt din ce in ce mai mult ca tu esti jumatatea mea, sufletul meu pereche. Suntem atat de diferiti si totusi atat de asemanatori, cand eu sunt bucurie, tu esti tristete, cand eu sunt lacrimi, tu esti zambet, formam un tot, cu tine simt ca am masura si echilibru in toate. Si pentru a nu pierde toate acestea, as vrea cu tine sa-mi petrec toata viata.

Vreau să te iubesc şi la bine şi la rău.

Vreau să mă culc şi să mă trezesc lângă tine. Vreau să te superi pe mine că nu ţi-am zis într-o dimineaţă că arăţi bine.

Vreau să vezi cum mă îngraş şi încep să chelesc. Vreau să nu dormim împreună 6 luni din cauza noului născut.

Vreau să ne petrecem restul vieţii împreună. Imi acorzi onoarea de a fi sotia mea ? In acel moment nu mai eram in lumea mea ,parcă eram in rai . Nu știam ce răspuns sa îi dau ,nu eram de foarte mult timp ,erau 10 luni ,10 luni in care se întâmplase lucruri bune și lucruri rele . Dar într-un final eram fericita . După câteva minute de șoc ii zic: Nu mă așteptam la așa ceva în momentul ăsta ,îți mulțumesc că ai încredere în mine și că simți sa faci un așa pas uriaș,dar din păcate nu cred că sunt pregătită și răspunsul meu este ......"DA" . Il strâng tare în brațe și îl sărut ,îmi pune inelul pe deget

Ianis : Nu mă așteptam la un așa răspuns , când ai început credeam că răspunsul va fi Nu  , doamne era sa fac infarct Raluca : Iartă mă,dar voiam să te țin în suspans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ianis : Nu mă așteptam la un așa răspuns , când ai început credeam că răspunsul va fi Nu , doamne era sa fac infarct
Raluca : Iartă mă,dar voiam să te țin în suspans . Ști bine cât am îndurat și cât am suferit ca să pot simți acest moment ,te iubesc foarte mult . Și tu ști asta ,chiar daca o spun foarte rar ,dar prin gesturile mele ți-am arătat acest lucru . Voi fi ce-a mai fericita fata din lume alături de tine ,prima mea iubire .
Ianis : Și eu te iubesc , mi-ai arătat mereu mai mult decât ar fii trebuit ,îți mulțumesc pentru tot și pentru faptul că sunt primul băiat din viața ta . Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai bun om din viața mea .
După câteva minute ,Ianis voia să își sune părinți să le de-a vestea,dar eu m-am gândit că e mai bine sa le facem o surpriză când ajungem acasă . El a fost de acord și după două săptămâni de vacanță ne întoarcem acasă...

vara Where stories live. Discover now