😭

123 11 0
                                    

Era vineri ziua cea mare sa zic așa .  Mă uit la fetița mea care dormea atât de frumos și îmi iau la revedere de la ea și îi zic bonei sa aibă grijă de ea . Ajung la spital înainte de ora 10 și merg in salon la Ianis părinți lui erau afară dormeau și intru in salon îl sărut pe frunte și îi zic că îmi pare rău sper sa fi fericit ,te iubesc!  Ies afară cu lacrimi in ochi mama lui mă vede și merg ii iau în brațe și le cer scuze pentru tot . Și plec mama lui Ianis striga după mine ,dar eu nu mă uit înapoi,dacă m-aș întoarce aș renunța la decizia pe care am luat-o. Ajung la domnul doctor :
Doctor: Sunteți pregătită?
Raluca : Da ,vreau ca după ce se trezește Ianis să îi dați acest bilețel ,va rog din suflet . Acest bilet este foarte important pentru mine
Doctor: Cu siguranță ,va iubiți foarte mult soțul ?
Raluca : Da
Doctor: Îmi pare rău pentru aceasta tragedie . Noi vom incerca din răsputeri să vă salvam pe amândoi,dar în caz de nu vom putea ai zis că vrei sa renunț la tine și să îl salvez pe el
Raluca : da ,va rog din suflet sa îl salvați
Doctor: O sa facem tot posibilul. Acum haideți să vă pregătiți pentru operație
Raluca: Gata
Doctorul merge și le spune părinților că au găsit donator . Ii auzeam cat de fericiți erau  iar mama ia zis domului doctor dacă poate vorbi cu rudele donatorului.
Doctor: Îmi oare foarte rău ,nu se poate așa a vrut donatorul. Îmi pare rău
Marilena : mulțumesc frumos ,dar unde e Raluca sa afle vestea ?
Hagi : Nu știu ,sună o
Doctor: Îmi pare rău ,o sa întru in operatie
Telefonul meu sună însă părinții mei nu știau ce se întâmplă . Operația incepe...
Marilena
A trecut o zi de la operație iar noi nu am dat de Raluca ,unde o fi ?
Puțin timp mai târziu mă sună mama Ralucai și mă întreabă de ea
Marilena : Nu știu nimic ,doamna de o zi incercam sa dam de ia sa ii spunem de donator,dar nu răspunde
MamaR: Ce donator?
Marilena : Nu va spus de accident?
MamaR: Nu
După ce ii povestesc tot ce sa întâmplat îmi zice că a sunat o miercuri și ia cerut scuze . Acest lucru mă sperie . Îl trimit pe Gică acasă să vadă dacă e acasă ... După 30 de minte mă sună și îmi spune că nu e acasă .  Doamne așa ceva nu se poate ,îmi trece prin cap diverse lucruri că ar fi făcut accident sau că sa sinucis ...etc. Doamne ferește  de ce pățim așa ceva cu ce am greșit?

vara Where stories live. Discover now