22 octombrie

147 15 0
                                    

Timpul trecuse de când ne împăcasem,totul a fost foarte frumos de atunci. Totul era ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic ,ziua asta era speciala . Ianis împlinea 21 de ani și nu era acasă cu familia așa cum își dorea . Așa că mă gândisem sa îi fac o mica petrecere cu prieteni și familia . După ce organizasem totul ,familia ,prieteni ajunseră la petrecere numai sărbătoritul lipsea . După o oră vine și el ,era super uimit ,nu se așteptase la așa ceva . Credea că noi uitasem de ziua lui ,nimeni nu îi urase "La mulți ani!" După mica petrecere care ținuse până la 5 dimineața ,mergem în camere ,eram foarte obosiți . Și adormim ,eu cu capul pe umărul lui ,era așa frumos când dormea de zici că e păpușă,nu puteai sa reziști tentației de-al sărută ,îl sărut și după adorm și eu ,eram puțin amețită ,băusem și eu vreo 2 paharele de șampanie . După două ore  mă trezesc cu o durere de cap groaznica și foarte speriata din cauza unui vis foarte urât ,îl strâng tare în brațe și îi zic sa nu mă lase niciodată. Visasem că într-o zi îl voi pierde pentru totdeauna. Îl țin strâns în brațe și adorm la loc .   Ianis se trezește și îmi spune că vom merge in Turcia într-o mică vacanta ,eram tare bucuroasa îmi doream enorm sa ajung acolo ...  După câteva zile ne facem bagajele si ne pregătim de plecare , înainte sa plecăm  ii zic ceva ce de mult îmi doream sa îi spun : Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ceea ce ne desparte. Imi doresc enorm sa te fac sa te simti cel mai iubit, asa cum reusesti tu in fiecare zi sa ma faci cea mai iubita. Te iubesc, asa cum nu ma credeam capabila sa iubesc! Îți mulțumesc pentru toate clipele petrecute împreună fie bune sau mai puțin bune , nu voi renunța niciodată la tine pentru nimic pe lumea asta !  Mă strânge tare în brațe și mă sărută , sărutul ăla fascinant pe care nu aș vrea să îl pierd și îmi șoptește la ureche după câteva minute de ținut în brațe:

Cand spun TE IUBESC nu o spun pentru ca te doresc sau pentru ca imi este dor de tine. TE IUBESC nu are legatura cu mine. Are legatura cu tine, cu tot ceea ce esti, cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce incerci s afaci. Ti-am vazut bunatatea, ti-am vazut puterile, ti-am vazut tot ce ai mai bun si ce ai mai rau. Te vad clar si te inteleg perfect. Esti  fata visurilor mele, îți mulțumesc că mă faci să mă simt cel mai iubit !
Incercam să mă stăpânesc din a  plânge,ca să nu îmi stric machiajul :)))  eram emoționată , cuvintele lui și cum le șopteam îmi ajunseră la suflet . Nu pot descrie ce simt , dacă aș sta sa scriu sentimentele pe care le am pentru el nu mi-ar ajunge 10000 de cărți .

vara Where stories live. Discover now