ziua veniri din Italia

328 11 0
                                    

Trei săptămâni mai târziu ,Ianis se întoarce foarte trist că nu a reușit să câștige semifinala și cupa ,dar era fericit că a ajuns până în semifinală. Multi romani îi așteaptă la aeroport pe tricolori noștri care ne-au făcut mândri că suntem români . Mi-aș fi dorit sa fiu și eu acolo ,dar nu puteam eram la munca ,însă i-am pregătit o surpriză alaturi de colegii mei . O surpriză frumoasă azi eu ,o mica petrecere  in familie și cu personalul hotelului  . I-am făcut pastele lui preferate , bineînțeles ma ajutat mama lui ,nu știam care sunt pastele lui preferate , un tort ,și un panou la intrare cu poze și mesaje de la toți românii mândri de el și de toți tricolori noștri printre care au fost și ei invitați . Ajungând cu toți la hotel ,erau foarte surprinși de mica noastră petrecere  . Sau bucurat mult , ne-am distrat cu toți și după toată distracția , ne-am dus toți să dormim știind că mâine e altă zi .  A doua zi  totul era aproape normal , până când aud când vorbește cu tatăl lui despre viitorul transfer ,știu că nu e frumos sa tragi cu urechea la convorbirea altor persoane,dar eram întrecere și am auzit din întâmplare . Am plecat și am început să plâng ,in momentul ăla mi-am dat seama că eu chiar m-am îndrăgostit și m-am îndrăgostit fara să vreau ,îmi doream sa nu mă fi îndrăgostit  ,dar așa e cu dragostea nu poți să îi poruncești inimii pe cine sa iubească . Am stat puțin afara sa pot plânge liniștită și să mă calmez și după am urcat la mine in camera să mă spăl pe față și să nu mă vadă nimeni că am plâns. Ajungând la mine in camera mă întâlnesc cu Ianis ,fix atunci trebuia el sa apară . Mă întreabă ce am ,de ce plâng ,nu știam ce să îi zic  nu voiam să ii zic că plâng din cauza lui . Și nu puteam să îl mint ,nu mă lăsa inima sa îl mint. Și am vrut sa intru în cameră fără să îi zic ,dar el nu mă lăsa și m-a luat de mana și am intrat la mine in camera . Atunci am inceput și mai tare să plâng , încercam să mă  opresc din plâns dar nu puteam . Și până la urma i-am zis :
Am auzit de transferul tau  și brusc am inceput sa plâng ,scuze
Ianis : Îmi pare rău , adevărul w că și mie îmi pare rău că voi pleca acum....
Raluca : chiar nu voiam să se întâmple așa, scuze că am ascultat ce ai vorbit tu cu tatăl tău
Ianis : Nu-i nimic ,e vina mea că am lăsat ușă deschisă ,sincer nu voiam să afli așa
Raluca : nu-i nimic ,ești prima persoana care plânge când e sa plec undeva ,mai plânge mama ,dar asta din prieteni sau ceva ,nimeni . Mă bucur că îți pasă
Raluca :îmi pare foarte rău sincer
Ianis : o sa fie bine sper
După foarte mult timp de stat în camera și plângând alaturi de Iani, mi-am dat seama că dacă el va fi fericit la noua echipa și eu voi fi fericită . Atunci m-am ridicat după pat  , mi-am șters lacrimile și am încercat să îi dau de înțeles că nu mă interesează .nu voiam să își de-a seama că mă îndrăgostisem de el . Și i-am zis sa ies din camera mea ,poate ne vede cineva și va interpreta altceva . A plecat din camera mea ,eu am încercat să îmi stăpânesc lacrimile și să cobor la bar și să îmi continui munca , lăsând toate lacrimile închise undeva in una din camerele inimii mele !

vara Where stories live. Discover now