prima zi de munca

397 14 0
                                    

E dimineață,ziua în care îmi voi incepe serviciul . Mă trezesc cu o ora înainte de ora de 8  . Îmi fac  rutina de dimineață,îmi iau bagajul ,îmi iau la revedere de la prietena mamei mele  și plec spre hotel . Ajung acolo mă cazez ,mă schimb in hainele de lucru . Pantaloni scurți negri și un tricou alb și mă duc la bar ,le dau bună dimineața personalului de la bar și fac cunoștință cu ei . Imediat vine și domnul Hagi să vadă dacă am venit. 
Hagi : Buna dimineața , tuturor!
Toți în cor : Buna dimineața!
Hagi : Mă bucur că ești punctuala
Raluca: Mulțumesc frumos,așa trebuie sa fiu ,nu?
Hagi: Da
Raluca : Mulțumesc!
Hagi ,va las sa va incepeti lucrul ,ne auzim . Spor la  munca! La revedere!
Toți în cor : Mulțumim!
Îmi incep activitatea cu câteva emoții,dar pe parcurs îmi dispar ,mă împrietenesc cu colegi de munca și emoțiile dispar . Mai glumim ,una alta ,iar la bar este destul de bine ,mă descurc foarte bine , toți colegii îmi zic sa o țin tot așa și domnul Hagi va fi mulțumit . Eu mă bucuram de spusele lor și mă înțelegeam foarte bine cu ei ,nu mă gândeam să mă împrietenesc așa repede . Este foarte târziu și eu rămân ultima sa închid  și când sa închid barul vine domnul Hagi și îmi zice sa vin până la el în birou . Eram speriata ,nu știam ce se întâmplă ,eram confuză. Mă duc la el în birou . Și dintr-o dată îmi zice :
Hagi : știi noi nu am vorbit despre bani
Raluca :  M-am speriat la început ,credeam că am făcut ceva greșit
Hagi : Nu
Raluca : Nu contează bani ,nu am venit să lucrez pe o sumă foarte mare ,am venit mai mult sa incerc ceva nou . Și să văd cum e sa muncești pentru câțiva bani
Hagi : nu mă așteptam la un asemenea răspuns ,îmi place cum gândești
Raluca : mulțumesc frumos,mă bucur
Hagi: tu cat vrei ?
Raluca : nu contează,am mai spus
Hagi : Cum spui tu ,vom vedea atunci .
Raluca: da
Hagi: bine ,atunci vom vorbi mâine .
Noapte buna !
Raluca : noapte buna!
Mă duc in camera ,mă schimb ,îmi fac baie și mă pun in pat . Stau ce stau in pat și dintr-o dată văd pe geam o lumină ,mă speriasem ,îmi era foarte frica seara .
Îmi făcusem curaj să mă duc să mă uit ,era așa de frumos afara ,era piscina fix la geamul meu si un beculet albastru lumina ,asta era lumina albastră care mă speriase și începusem sa râd ,mă gândeam  să cobor la piscina ,dar nu aveam curaj îmi era frica sa nu mă vadă cineva  . Și m-am gândit că mai bine mă pun sa dorm ,decât să fac ceva neplăcut din prima zi . Mă pun in pat și adorm .....

vara Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum