Încă o zi din viața mea

363 11 0
                                    

A trecut  o săptămână de când lucrez la hotelul Iaki ,mă simt atât de bine , mi-am făcut prieteni ,totul e atât de frumos . E seara ,mă pregătesc să dorm ,dar primesc un telefon ,un telefon la care nu mă așteptam e domnul Hagi.
Hagi : Bună seara ,scuze că te deranjez la ora asta ,vreau sa ii suni și pe ceilalți să pregătească 28 de pachete cu alimente pentru cei de la academie pentru mâine dimineață ,la 7 ne trebuie ,îmi pare rău că v-am sunat la ora asta ,dar acum am primit și eu telefon
Raluca : nu-i nici o problema ,o sa rezolvăm
Hagi : Mulțumesc
Raluca : Nu aveți pentru ce !
După acest telefon ,ii sun pe colegii mei ,dar ei nu răspund ,bat la ușă și nu răspunde . După puțin timp  răspunde, Andreea ,și vine ea și mă ajută . Facem cele 28 de pachete și neam gândit să mai facem încă 2 sa nu fie pe minus mai bine pe plus . Am terminat de făcut pachetele și ne ducem în camerele noastră . Și ne punem sa dormim chiar daca mai sunt doar 3 ore până la 7 .
E ora 7 mă trezesc sa ii dau pachetele domnului Hagi ,îl aștept la bar sa vina . Aștept 10 minute ,dar nu vine și îl sun ,nu răspunde . Îl aștept și într-un final reușește să vina .
Hagi: bună dimineața!
Raluca : bună dimineața!
Hagi : sunt gata pachetele ?
Raluca: Da sunt gata ,am făcut 30 , ne-am gândit să fie mai bine 2 in plus decât să nu ajungă
Hagi: v-ați gândit bine , mulțumesc!
Raluca : Cu plăcere !
Hagi : colegii tăi nu s-au trezit ?
Raluca : încă nu
Hagi : bine ,o să trebuiască să vina ,încă nu e ora 8 . Va trebui sa vorbesc ceva cu tine ,mai pe seară
Raluca : bine
Hagi : o sa plec
Raluca : la revedere
Hagi: la revedere
După dialogul pe care îl purtasem cu domnul Hagi și după ce mi-a zic că va trebui sa vorbim eram puțin speriata ,nu știu ce ar putea sa îmi spună . Lăsând asta la o parte ,trebuie să mă apuc de treabă ,vorba aia  am venit aici trebuie sa muncesc ,nu? 😂
Dupa ce terminasem cu treaba de la bar , trebuia sa închid , mă pregăteam să urc in camera când domnul Hagi mă sună și îmi zice sa vin la el în birou ,știind că fac  10 minute de la camera mea până la biroul lui și am mers la biroul lui . Ajungând acolo ,intru în birou și domnul Hagi mă întreba :
Hagi : cum a fost ziua de azi ?
Raluca : bine ,a fost totul normal
În gândul meu ziceam ,doamne pentru ce ma chemat ,doar să mă întrebe cum a fost ziua asta 🤦
Hagi: îmi place cum te descurci și aș vrea să îți dau cheile barului și o cameră la hotel aici ,ca să fi aproape de bar când am nevoie de ceva . Mi-ai dovedit că îți dorești cu adevărat să muncești și ești foarte ambițioasă,îmi place .
Raluca : Mulțumesc frumos,nu am cuvinte sa va zic cum mă simt
Hagi: De-asta am vrut sa vorbim ,mâine vreau sa te muti aici la hotel
Raluca : Mulțumesc , desigur
Hagi: noapte buna
Raluca : noapte buna
Ajung in camera mea și mă gândeam ce am făcut de e așa mulțumită domnul Hagi de mine ! ? Și după atât gândit bineînțeles că eram obosită și nu îmi funcționa creierul 😂😂😂 și mă pun sa dorm ....

vara Where stories live. Discover now