Ziua plecării în Italia

332 10 2
                                    

Mă trezesc de dimineață e ora 7 mă duc la bar sa îmi beau cafeaua până vin și ceilalți ,acolo era și Ianis și mă aștepta să îi deschid . Îmi dăduse mesaj pe Instagram,dar nu îl văzusem  ,mă duc la el îi zic buna dimineața el îmi răspunde  și îmi zice :
Ianis : vrei sa bem ultima cafea împreună pe luna asta ?
Raluca : da ,de ce nu?
Ianis : super
Bem cafeaua liniștiți și peste 30 de minte Ianis se ridică sa plece ,și îmi zice la revedere o sa mai vorbim și mă pupa pe obraz așa de plecare zice el și râde . Eu incep sa râd și îl pup și eu  așa de revedere , râd....
El pleacă eu aștepta să deschid barul și să vina colegii sa ne apucam de lucru . Dintr-o dată mă apucă o stare nasoală ,dar nu știu de ce . Mă întristasem că Ianis plecase ,la început când îmi zicea că pleacă o luna aproape nu mă interesa . Dar acum brusc eram tristă ,Andreea mă vede și mă întreabă ce-am ? . Eu ii răspund :
Raluca : N-am nimic , am o stare puțin nasoală decând pleca, Ianis... Dar nu știu de ce
Andreea: Am înțeles , e clar . Fata mea sa îndrăgostit 😂💕
Raluca : Ba nu ,ce ai ?
Eu nu credeam că m-am îndrăgostit  ,pur și simplu nu știam ce se întâmplă,dar voi afla zic eu
Ziua  e pe sfârșite , închid barul și mă duc în camera mea și mă pun in pat , intru puțin pe Instagram și îmi apare o poza cu Ianis ,că a ajuns in Italia ,mă uitam la poza și eram fericita ,dar o lacrimă mi se scurge pe față  ,e o lacrimă de fericire ,îmi ziceam eu in gândul meu ,dar conștientul meu zicea că mă înșel . Am șters lacrima și   am dat drumul la o melodie  , Claudia Zamfira și Levent ,,Unde pleci '' îmi place mult melodia asta ,dar ea mă întrista mai mult acum când o ascultam . Bineînțeles nu puteam să adorm și am ieșit la piscina ,am stat pe marginea piscinei și mă gândeam la ce simțeam ,dar nu găseam cu răspuns concret ,nu eram așa fericită , pentru că nu era și el cu mine  ,mă simțeam singura deși nu eram ,aveam multe persoane care îmi erau alaturi și care mă iubeau,dar așa mă simt eu acum . Incercam sa nu mă mai gândesc la el și la ce face ,cum e daca e bine  . Era ora 23 și îl sun pe Marin Răzvan sa vorbesc cu el ,el fiind cel mai bun prieten și cu care vorbeam orice , aproape orice 😉
Marin : Da ,ești bine ,de ce mai sunat la ora asta ?
Raluca : Scuze că te deranjez ,oarecum sunt bine ,nici eu nu știu ce am
Marin : nu-i nimic știi că mă poți sună la orice ora ,doar că mai speriat . Ce ai ?
Raluca : Nu știu ,am o stare nasoală de când a plecat Ianis ,și nu știu ce se întâmplă cu mine
Marin : Am înțeles , adolescenta asta . Te-ai îndrăgostit
Raluca : nu cred ,fix de băiatul lui Gică Hagi ,e prea de tot 
Marin : ce are ? Și el e tot om ,plus de asta te cunosc ,știu cum ești  și nu te îndrăgostești așa de ușor
Raluca : eu tot nu cred
Marin : ai sa crezi.
După multe încercări de-ale lui Răzvan sa mă facă să înțeleg că sunt îndrăgostită,tot nu a reușit . Plec de la piscina  și mă duc în camera și incerc sa adorm . Într-un final reușesc să adorm .

vara Where stories live. Discover now