💙

120 13 0
                                    

Au trecut 5 ani de la nefericitul accident,au fost 5 ani foarte grei pentru mine ,pentru toți membrii familiei noastre . E dimineața mă trezesc alături de fata mea care îmi zâmbea atât de frumos . O privesc puțin cum rade , seamănă cu mama ei ,un dor mă cuprinde și încerc să îmi stăpânesc lacrimile,dar o lacrimile incep sa îmi curgă . Mă ridic din pat și mă duc la baie sa mă spăl pe față după care revin lângă  Raluca Maria Hagi așa am botezat o pe fiica noastră. Mă joc puțin cu ea și după coborâm la masă, mâncăm și după o sărut pe frunte și o las cu bona . Și plec la antrenament. După care am sa o scot la plimbare prin parc .
****
După antrenament ajung acasă să îmi fac baie și să o scot le micuța la plimbare,dar nu o găsesc acasă și nici pe bona . O sună pe bona,dar nu îmi răspunde . Mă sperii și când sa ies pe ușă erau părinți mei cu ea. Mă bucurasem foarte tare  . Mai târziu ieșim toți în parc ,iar în parc erau și socri mei , părinți Ralucai. Ii luasem în brațe și eram foarte fericit pentru că nu îi mai văzusem de un an ,de la sărbătorile de iarnă. . pe fiecare an sărbătorim împreună . Ne jucam prin parc toți,dar la un moment dat ,Raluca  Maria îmi arată o poza din portofelul meu și mă întreabă cine e femeia din poza ? Eu nu știam ce să îi răspund ,nu îi spusesem nimic până acum de mama ei . Acest lucru mă întristase foarte tare și plec de lângă ea fără să îi dau un răspuns . Tati vede ce se întâmplă și vine și o ia în brațe și îi spune : Tati nu se simte prea bine ,o sa vorbești cu el mai târziu,bine ?
Raluca Maria: Bine ,bunicule
Hagi : Hai cu bunicu sa te mai joci puțin și după să mergem acasă .
Mă dau deoparte și mă pun pe o bancă și mă gândeam ce o sa ii spun eu fetitei ,e prea mica pentru a afla adevărul ,dar când mă va întreba unde e mama ei ce ii voi spune ? Era gândul ce mă neliniștea . Era seară ajungem acasă mâncăm,o pun pe Raluca Maria la somnic după care ies afară pe balcon și mă uit pe cer la o stea : Iubirea mea , știu că vezi și auzi tot ce se întâmplă,te rog dă-mi un sfat ce sa fac , încotro să o iau ? Îmi e greu fara tine ,fata noastră creste , curând o să ii cadă dințișori,o sa meargă la școală ,o să își facă iubit ,iar tu nu ești lângă mine ,ce va trebui sa fac ? Îmi doresc din tot sufletul sa fi langa mine sa vezi ce se întâmplă . Te iubesc mai mult ca niciodată. Socrul meu vine lângă mine și mă ia în brațe și îmi zice : Bărbați nu plâng ,fi tare ,o sa treci cu bine peste tot noi îți suntem alături . Iar Raluca ți-a zis" sa ridici capul sus și să continui sa mergi "
Ianis : Va mulțumesc frumos,o sa merg lângă Raluca Maria, noapte buna
S: Noapte buna 
Ajung in camera și mă pun lângă Raluca și o iau în brațe și adorm cu gândul la ea și la Raluca !

vara Where stories live. Discover now