voluntariat

140 14 0
                                    

E dimineața mă trezesc și mă pregătesc să plec la școală. Incep orele la 12 ,dar la mine 11 e tot dimineața:))).  Ajung la școală si antrenorul de la echipa de fotbal feminină îmi zice dacă vreau sa fac voluntariat ,iar eu sunt de acord fiindcă îmi place să ajut oamenii și să fac unele lucruri  ca să mă descopăr.  După antrenament eu și cu celelalte fete îl așteptăm pe domnul antrenor ca să ne spună ce trebuie sa facem . După câteva minute vine antrenorul.
Antrenorul: Fetelor azi veți merge pe stadion și veți face pregătire cu niște copii foarte talentați de la școala noastră.
Raluca : Câți ani au copiii?
Antrenorul: de la 9 ani la 13. O sa vina mașina sa mergeți pe stadion,iar acolo vă vor aștepta copiii.
Fetele : bine domnule antrenor. Buna ziua !
Antrenorul: Buna ziua
****
Ajungem pe stadion și copiii ajunseră deja,erau niște minunații de copii,acum sa vedem și cât de talentați sunt ,nu?
Facem încălzirea ,iar acolo apare și echipa cea mare a Belgiei. Îl văd pe Vlad ,iar el vine și mă salută și mă întreabă ce facem aici ,ii explic pe scurt ce se întâmplă și începem antrenamentul , acolo îl văd pe Ianis , lacrimile voiau să curgă încă nu mă vindecasem ,dar incercam să le stăpânesc și să par fericită . El începe să râdă fiindcă nu se aștepta să mă vadă ,era oarecum fericit,dar nu îl bag în seamă și îmi incep încălzirea cu copiii.  După încălzire ne apucam sa jucam un meci sa vedem care cum se pricepe . Mai târziu mă cheamă antrenorul Belgiei până în biroul lui ,nu știam ce ar vrea să îmi spună . Așa că merg in biroul lui și  domnul antrenor îmi spune  că și-ar dori sa vin sa fac cu echipa mare  antrenamentul pe care l-am făcut cu cei mici ,am văzut că le place cum predai așa că m-am gândit să schimb ceva și dacă ai ști și niște mișcări gen fitness
Raluca : o sa incerc ,sa văd cum am programul la școală .
Antrenorul B : mulțumesc frumos pentru că ai acceptat . Dacă nu te superi că te întreb ,am auzit de la Vlad că din cauza că te-ai despărțit de  Ianis , de-asta nu a venit la antrenament . Sper că nu te deranjează că e și el în echipă?
Raluca : Nu vreau sa mai discut despre subiectul asta , e trecut. Nu mă deranjează nu o sa fug de el ,pur și simplu nu avem ce discuta ,dar la antrenament o sa fie doar o relație de antrenoare și echipa. Nimic mai mult ,nu o să mă comport cu unul mai bine și cu altul mai rău .
Raluca : Și la ce ora trebuie sa vin ?
Antrenorul B: De dimineața la 9
Raluca : Bun ,eu oricum am ore după-amiază
Antrenorul B: Super
Raluca : La revedere !
Antrenorul B: La revedere!
Ajung pe teren ,iar acolo ajunge autocarul copiilor  și facem o poza așa de finalul primului antrenament.
Raluca : V-ați distrat copii?
Copii: Daaaaa!
Raluca : Mă bucur ,ne vedem și mâine ,da ?
Copii : cu siguranță.
Urc copii in autocar  și mă întorc  să iau echipamentul . La vestiare mă așteaptă un jucător și mă ia în brațe și îmi zice că îi sunt draga, rămăsesem uimită nu mă așteptam,dar sincer îmi plăcea să îmi facă cineva complimente  de când m-am despărțit de Ianis . Fac cunoștință cu el îl cheama Benjamin un nume foarte interesant și el era drăguț și atunci vine Ianis și spune: Ce faci ,îți înșeli iubita ?
Benjamin: Nu
Ianis: Nu face greșeala pe care am făcut-o eu
Raluca : Îmi i-au la revedere de la Benjamin și plec și pe Ianis nu îl bag in seama . Vine după mine până la autocar și îmi zice sa vorbesc cu el
Nu îl bag in seama și plec
In autocar colegele mele îmi zic de ce nu îl las să îmi vorbească
Raluca : nu am ce sa mai ascult

vara Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum