🥰

164 16 0
                                    

După scrisoarea pe care am  citit-o m-ai de vreme,care ma emoționat  extrem de tare și am realizat că nu aș putea trăi fără el .  Mă uit pe geam și dintr-o dată îmi sună telefonul,era Vlad , îmi spune daca pot veni în seara asta la ziua lui . Bineînțeles că am acceptat doar eram prieteni prin Ianis și ne înțelegem foarte bine. Mă îmbrac și ies la cumpărături pentru a-mi cumpără ceva elegant și să îi cumpăr un cadou .
*******
După cumpărături ajung la hotel îmi fac baie și mă pregătesc să plec . Ajung la destinație, veniseră aproape toți invitații ,dar Ianis nu era . Mă întâlnesc cu Vlad ii dau cadoul si îl întreb de Ianis,de ce nu a venit ? Și îmi zice că nu va veni . Atunci mă întristez,venisem mai mult să îl văd , după câteva ore ,eu dansam cu o prietena de-a lui Vlad . Eu dansam acolo eram conectată cu muzica :))  Dintr-o dată începe o melodie foarte romantică , trandafiri zburau pe sus și când voiam să întorc să plec la masa mea , Ianis era în spatele meu in genunchi cu un buchet de flori și îmi zice : Nu am crezut niciodată în dragoste la prima vedere, suflete pereche şi iubire neinteresată. Dar de când te-am cunoscut pe tine, am aflat ce sunt fluturii în stomac, cum este să îmi fie dor de persoana iubită şi să iubesc sincer.Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun.. Din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc.. Nu pot atinge stelele pentru a ti le darui.. Nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, gandurile mele, trupul meu, intreaga mea fiinta! Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea.. inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ma faci sa simnt.. sa fiu.. pentru sufletul tau de aur.. pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea.. Te iubesc! Și îmi pare rău pentru tot ce am făcut. Iartă....  Ii sar în brațe și îl sărut fără să îl las sa termine ce mai avea de spus, lacrimile îmi curgeau pe obraz . Eram fericita , poate că Dumnezeu a făcut asta cu un scop,nu?  Iubirea este singura care te determina sa te schimbi, sa il pui pe celalalt inaintea ta si sa traiesti prin el, nu prin tine. Iubirea te face sa renunti la ego-ul tau si este singura care din doi face unu.

Iubirea nu o intalnesti intr-un singur loc, intr-o singura persoana si o singura data. Atata timp cat nu incetezi sa crezi, sa te deschizi sa vezi dincolo de suferinta si de frica, iubirea te va gasi. Ea te schimba, te face sa cresti, sa te cunosti mai bine si sa stii ce iti doresti cu adevarat. Nu cred ca poti sa iubesti in adolescenta la fel cum iubesti la maturitate, pentru ca atat noi, cat si sufletele noastre evolueaza, cresc, se transforma. De-a lungul vietii ai mai multe iubiri care te reprezinta pe tine, asa cum esti in diferite momente ale tale. Iubirea poate sa fie o nebunie copilareasca ce te face sa canti si sa razi de fericire din orice, poate sa fie incredere, confort si sentimentul de siguranta, poate sa fie pasiunea care te devoreaza pe dinauntru evoluand intr-o durere care te purifica sau poate sa fie o pace interioara si o liniste nemarginita care iti spune ca langa acel om e locul tau si cautarea ta s-a incheiat. Așa am inceput sa simt eu iubirea decând m-am îndrăgostit de el , după ce l-am strâns în brațe ,Vlad mi-a spus că nu era ziua lui ,acest lucru mă bucura și mai mult . Am inceput sa dansăm  , stăteam cu capul pe umărul lui și îi simțeam cum îi bătea inima ,eram așa fericită după câte s-au întâmplat.  După petrecere mergem la hotel ,și acolo erau multe lumânărele și era totul așa frumos și ne-am pus în pat .....
Va urma ... Ce  credeți că se va întâmpla ?

vara Where stories live. Discover now