⚽🥰

140 14 0
                                    

Îmi beau cafeaua liniștită și după îmi fac bagajul sa plec acasă ,dar nu reușesc să plec ,nu vorbisem cu Dl Hagi. Așa că merg la meci și a doua zi o sa ii spun .
E dimineața ,mă trezesc și mă duc la bar sa pregătesc micul dejun Dl Hagi și soției lui și mă gândeam să le zic după micul dejun.
O oră mai târziu după ce termină micul dejun le zic : Tăticule, mamă eu aș vrea să plec acasă astăzi ,aveam în gând de ieri ,dar nu reușisem sa vorbesc cu dumneavoastră.
Hagi: de ce vrei sa pleci ?
Raluca : Mai e o lună și începe școala și aș vrea să mai stau cu ai mei și să mă apuc de învățat..
Marilena: cum crezi tu că e bine ,draga mea ... Când vrei sa pleci și cu cine pleci ?
Raluca: Peste o ora vine o prietena și mă ia
Hagi: dacă vrei te ducem noi
Raluca : Nu-i nevoie, mulțumesc frumos pentru tot !
Hagi : La început nu ai vrut sa vorbim despre bani ,acum că pleci trebuie sa te plătesc ,hai cu mine in birou .
Raluca : Nu-i nevoie ,nu vreau banii, venind aici am primit mai mult decât o experiență ,am găsit aici o familie minunată , m-am îndrăgostit pentru prima dată ,e ceva ce merita toți banii din lume . Nu vreau nimic ,vreau doar să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut Pentru mine și pentru tot ce am trăit aici.
Marilena : Nu draga mea ,trebuie să îți primești salariul ,nu se cuvine așa
Hagi: Are dreptate ,Marilena ,așa se cuvine
Raluca : Nu , dacă chiar vă doriți să mă plătiți pentru ce am făcut aici ,as vrea ca viitoarea călătorie în Belgia sa pot merge și eu cu dumneavoastră.
Hagi: cu siguranță o sa mergi ,vreau să vi sa ne mai vizitezi până atunci .
Raluca : O sa fac tot posibilul sa vin ...
După ce am mai schimbat doua vorbe, le-am sărutat mâna și i-am luat în brațe și mi-am luat la revedere cu lacrimi in ochii ,am petrecut alaturi de  ei momente frumoase și mai puțin frumoase sunt ca o familie pentru mine , când mi-am luat la revedere am simțit un gol în stomac , totul era  atât negru ,nu mai vedeam nimic în față ,îmi doream sa nu se termine vacanța atât de repede . Mă urc in mașină și pornim spre casă pe drum îl sun pe Ianis să îi spun că am plecat acasă,dar nu răspunde ,îi las un mesaj  și  mă gândesc dacă ar fi bine sa renunț la școală și să plec in Belgia alături de el ,îmi era foarte greu fara el , fără să îl văd,fără să fie lângă mine ,dar ceva îmi spune că nu e bine am un vis și acela e sa dau la Academie nu voiam să renunț la visul meu ,dar nu voiam nici să îl pierd pe Ianis . Totul era așa de greu ,sunt niste decizii grele ...
Cum vi se pare decizia de a renunța la visul meu pentru a pleca la el ? Ar fi bine sa renunț sau nu? Lăsați mi in comentarii 🤔

vara Where stories live. Discover now